Kinga Varga si Mihaela Glavan, primii designeri invitati la Fashion Days - Meet the designers

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle

“Fashion Days - Meet the designers”, evenimentul oferit de cel mai mare club exclusivist de shopping online din Europa de Sud-Est, ne-a adus pentru o seara mult mai aproape de creatii spectaculoase semnate de doi dintre cei mai apreciati designeri romani: Kinga Varga si Mihaela Glavan. Evenimentul a avut loc Joi, 17 Noiembrie in cadrul de poveste orientala al “1001 nopti” restaurant & lounge.

Kinga Varga si Mihaela Glavan, primii designeri invitati la Fashion Days - Meet the designers

Kinga Varga si Mihaela Glavan au oferit spectatorilor un show inedit ce a reunit 21 de tinute compuse din creatii unicat, dar si din piese de succes ale campaniilor create in exclusivitate pentru membrii Fashion Days.

Kinga Varga, primul designer roman de tricotaje, a adus in atentia publicului combinatii de impletituri speciale menite sa accentueze frumusetea femeii. Simbol al feminitatii, creatiile Kinga Varga ne-au spus o poveste despre candoare si senzualitate, rafinament si eleganta. Colectia a fost completata de accesorii spectaculoase din fire, create special pentru “Fashion Days- Meet the designers” intr-o paleta cromatica calda de la tonuri de crem, bej, corai pana la accente aprinse de rosu stralucitor. Am pasit pentru o seara in lumea fascinanta a creatiilor Kinga Varga, am inspirat feminitate, am respirat pasiune si ne-am bucurat de atingerea delicata a tricotului.

Pantofii semnati Mihaela Glavan au innobilat tinutele si au surprins prin culoare, atentia acordata detaliilor, asocieri inedite de materiale, taieturi si tipare speciale, dar si insertia unor elemete supriza. Modelele concepute au fost dominate de tocuri inalte si culori puternice. Am admirat botine decupate, pantofi clasici cu platforma inalta, cizme franjurate si sandale. Paleta de culori a fost bogata, fiind in contrast puternic sau completand discret si potentand impactul vizual al tinutei: nuante de verde intens, albastru electric, portocaliu, dar si nude, bronz, argintiu sau roz pal. Pantofii creeati de Mihaela Glavan au fost cu siguranta “semnul exclamarii” de la sfarsitul fiecarei tinute.

Vedeta prezentarii, Gina Pistol si-a facut aparitia intr-o rochie lunga, verde crud cu aplicatii manuale de paiete, creatie unicat, si pantofi inalti in aceeasi culoare.

Atmosfera a fost intretinuta de Cosmina Pasarin in postura de MC, momente de saxofon live si concursuri cu premii surpriza.

Make-up: Alexandra Borona/ Irina Mihaita

Hair: Adrian Mnatacanian / Claudiu Sarghe

Foto: Mircea Vintila/ Catalin Paun