Super Shopping Day la Fashion House Outlet Centre

BUCURESTI - 4 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din România, vă invită să luaţi parte la Super Shopping Day, sambata, 7 aprilie când veţi putea beneficia de reduceri de până la 90% din preţul iniţial al brandurilor preferate, multe alte oferte speciale si de un program de cumpărături prelungit până la ora 24:00.

Super Shopping Day la Fashion House Outlet Centre

„A devenit o traditie la Fashion House ca inainte de sarbatori sa oferim vizitatorilor nostri ocazia să reînnoiască garderoba întregii familii cu un efort financiar minim, într-un maraton de 14 ore de cumparături eficiente”, declară Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Fashion House Outlet Centre Militari îşi aşteaptă vizitatorii cu reduceri de până la 70% tot timpul anului la produse de marcă cu rezonanţă internaţională: Puma, US Polo Assn., adidas, Mango, Stefanel, Levi`s, Otter, Nike, Champion, Columbia, Diesel şi multe altele.

În general, produsele fac parte din surplusul de stocuri provenit direct de la producători sau din colecţiile anului anterior, modul de funcţionare al Fashion House, fiind asemănător cu cel din Europa si SUA unde aceste centre sunt foarte populare.

Produsele includ articole variate de cea mai bună calitate: îmbrăcăminte sport, jeanşi, ţinute de zi, lenjerie, îmbrăcăminte pentru activităţi în aer liber, încălţaminte şi accesorii, precum şi unele articole casnice şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă.

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni până sâmbătă între orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locaţie cu ajutorul transportului public, poate fi folosită linia RATB de autobuz nr. 236, care circulă direct până la sediul Centrului. Autobuzul operează între centrul oraşului şi Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic între orele 05:00 – 22:00. Se poate face şi legătura cu linia 3 de metrou, la staţia Păcii.