Weekend la dublu la Fashion House Outlet Centre

BUCURESTI - 8 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Bucuresti, 8 mai 2012 - Fashion House Outlet Centre, singurul centru de tip outlet din Romania, va invita pe 12 – 13 mai in magazinele de tip outlet din cadrul centrului, pentru un Weekend la DUBLU: la un produs cumparat puteti primi unul GRATIS.

Weekend la dublu la Fashion House Outlet Centre

Anul acesta am introdus in portofoliul de evenimente al Fashion House un nou concept, din dorinta de a continua sa oferim clientilor nostri experiente noi la shopping dar si posibilitatea de a se bucura de produsele de calitate pe care si le doresc, la preturi foarte accesibile. Sambata si duminca, cei ce ne viziteaza se pot bucura de oferta 1+1 gratis pentru articole deja reduse cu 30%-70%, in mai mult de jumatate din magazinele din centru”, declara Mia Deaconu, Marketing Manager Fashion House Outlet Centre.

Detalii despre oferta si produsele aflate in promotie sunt disponibile in magazinele participante.

Fashion House Outlet Centre Militari isi asteapta vizitatorii cu reduceri de pana la 70% tot timpul anului la produse de marca cu rezonanta internationala si locala: Puma, US Polo Assn., adidas, Mango, Stefanel, Levi`s, Otter, Nike, Champion, Columbia, Diesel si multe altele.

In general, produsele fac parte din surplusul de stocuri provenit direct de la producatori sau din colectiile anului anterior, modul de functionare al Fashion House, fiind asemanator cu cel din Europa si SUA unde aceste centre sunt foarte populare.

Produsele includ articole variate de cea mai buna calitate: imbracaminte sport, jeansi, tinute de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte si accesorii, precum si unele articole casnice si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Fashion House Outlet Centre poate fi vizitat de luni pana sambata intre orele 10:00 – 21:00, iar duminica de la 10:00 la 20:00. Pentru vizitatorii care vor ajunge la locatie cu ajutorul transportului public, poate fi folosita linia RATB de autobuz nr. 236, care circula direct pana la sediul Centrului. Autobuzul opereaza intre centrul orasului si Fashion House din cadrul West Park Militari, zilnic intre orele 05:00 – 22:00. Se poate face si legatura cu linia 3 de metrou, la statia Pacii.