fashionshoes    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fashionshoes

 • fashionshoes. Matar, shoes and more!

  fashionshoes

  Bucuresti - 1 August 2012

  Comunicat de WEB CONNECT S.R.L.

  ... fashionshoes .ro a devenit Matar .ro, magazinul online cu servicii unice in Romania. Retailer-ul isi propune sa ofere clientelor sale cel mai eficient si mai prietenos customer service si aduce in premiera un serviciu nou ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: shopping , cumparaturi online , matar , incaltaminte online , fashionshoes

  Vezi toate comunicatele de presa despre fashionshoes

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fashionshoes.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fashionshoes. Informatiile despre fashionshoes cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fashionshoes, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fashionshoes, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.