Bucharest Fashion Week

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: FashionTV Romania, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling, Asociatia Designerilor din Romania

Dupa Paris, Milano si New York, FashionTV va prezinta noile tendinte in moda anului viitor si la Bucuresti.

In perioada 26-28 noiembrie, la Rin Grand Hotel se va desfasura cea de-a 12a editie a Bucharest Fashion Week, eveniment transmis de FashionTV in 193 de tari.

In stilul glamorous care l-a consacrat, festivalul va gazdui prezentari de moda spectaculoase semnate de cei mai in voga designeri romani: Catalin Botezatu, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Nausica M, Cristiana Purdescu dar si de tineri designeri precum Izabela Purdescu si Alexandra Ghiorghie.

Tendintele in moda sezonului urmator vor fi prezentate si de brand-uri consacrate printre care: BSB, Veronesse, Ocassion, Casa de Blanuri MG, Brumihar, Scheremet, Dolena, Glamour by Manuela Gaspar si Dia Collection.

Noutatea Bucharest Fashion Week noiembrie 2009 este ca tinutele designerilor vor fi purtate de modele de renume international care au defilat pe marile podiumuri ale lumii.

Si pentru ca este un eveniment organizat sub egida FashionTV, Bucharest Fashion Week va prezinta Top Model Romania, concurs de frumusete care a lansat modele de renume ca Valentina Pelinel, Ioana Francia, Claudia Neghina sau Monica Columbeanu. Castigatoarele vor reprezenta Romania la concursurile internationale organizate de FashionTV in 2010.

Ca la fiecare sfarsit de an, FashionTV desemneaza cele mai bune prestatii in moda si modeling-ul romanesc: cel mai bun designer de haute-couture, cel mai bun designer de pret-a-porter, cel mai apreciat model feminin/masculin si nu in ultimul rand, designerul anului in Romania. In premiera anul acesta, la Romanian Fashion Awards vor fi desemnate cele mai fashion personalitati politice.


Sabina Dilvaru
PR & Communication Coordinator
FashionTV Romania
0728 099 529

Participare: Intrare libera