Caravana Fashiontv face preselectii in Craiova si Iasi !

Locul desfasurarii: Craiova

Organizator: FashiontvRomania

Caravana Fashiontv face preselectii  in Craiova si Iasi !

Caravana FashionTV a pornit din nou la drum pentru a face scoutinguri si preselectii, iar urmatoarele orase in care va puteti intalni pe strada, in cluburi si in alte locuri publice, cu scouter-ii FashionTV sunt Craiova si Iasi!

Echipa FashionTV Romania ofera oportunitati tinerelor care viseaza la o cariera de succes in modelling si showbiz, dar si cursuri gratuite de specializare.

Nu rata echipele de scouting pe care le poti recunoaste dupa inscriptiile FashionTV. Este sansa ta pentru o vara plina de distractie si castiguri! Participa la preselectii si poti castiga, pe langa o vacanta gratuita pe litoral, joburi in turism si modelling.

Vrei o cariera in showbiz? Ai intre 18 si 24 de ani, esti frumoasa, inteligenta, spontana si visezi la o cariera de succes?

 Participa la Caravana FashionTV si poti deveni actrita, model, prezentatoare tv sau poti aparea in cele mai noi campanii publicitare.

Vrei o cariera in turism? Ai intre 24 si 28 de ani si visezi la un job alaturi de o echipa profesionista? FashionTV iti ofera cursuri gratuite de specializare.

Vino si tu la castingul organizat in Craiova luni, 10 iunie 2013, ora 18, la Hotel Golden House (strada Brestei, nr.18).

Esti din Iasi? Te asteptam la casting luni, 10 iunie 2013, de la ora 18, in zona Atrium a Palas Mall!

NOU! In acest an, FashionTV ofera tinerelor participante posibilitatea de a se inscrie la cursuri gratuite in media, pr, turism sau marketing online, cursuri ce reprezinta un plus in cariera oricarei tinere.

Inscrie-te si tu in Caravana FashionTV si visul tau poate deveni realitate! Fa-ti un cont gratuit pe fpeople.ro si poti beneficia de toate avantajele oferite de FashionTV!

Urmareste anunturile noastre cu urmatoarele localitati unde Caravana FashionTV ajunge si programul sesiunilor de scouting si casting.Esti frumoasa? Fii desteapta! FashionTV iti da o sansa!

Confirmare pana la data: 7 iunie 2013

Participare: Intrare libera