FashionTV promoveaza statiunea Mamaia pe covorul rosu de la Cannes

Locul desfasurarii: Cannes

Organizator: FashiontvRomania

FashionTV promoveaza statiunea Mamaia pe covorul rosu de la Cannes

Romania si statiunea Mamaia sunt promovate prin intermediul FashionTV la Festivalul de Film de la Cannes 2013. FashionTV Romania participa la cel mai important eveniment european al cinematografiei in calitate de producator al unor evenimente speciale de pe covorul rosu si nu numai.

 

Festivalul de Film de la Cannes este, an de an, o adevarat desfasurare de forte, reunind in superba destinatie de pe Riviera Franceza marile staruri ale momentului, cei mai importanti producatori din industria filmului si o adevarata armata de jurnalisti.

 

FashionTV contribuie la programul evenimentelor celei de-a 66-a editii a Festivalului de Film de la Cannes cu scopul de a face cunoscute in intreaga luma atractiile turistice ale Romaniei si statiunii Mamaia. 

 

In perioada 20-24 mai 2013, chiar in fata covorului rosu al Hotelului Majestic din Cannes, cele mai importante evenimente ale FashionTV vor fi extrem de vizibile, iar imagini cu Romania si in special cu statiunea Mamaia vor rula pe ecrane special instalate in imediata apropiere a spatiului pe care vor sosi si defila starurile.

 

45 de modele FashionTV Romania vor filma, vor defila si vor fi prezente la evenimente de top de pe Riviera Franceza, purtand esarfe inscriptionate cu Mamaia si Romania, si vor imparti pliante cu invitatii la Mamaia. Intreaga echipa FashionTV va face cunoscute atractiile turismului romanesc si va transmite invitatii de a vizita Romania la toate evenimentele la care va lua parte. 

Confirmare pana la data: 20 mai 2013

Participare: Numai pe baza de invitatie