Fashiontv Summer Festival

Locul desfasurarii: Grand Hotel Rex

Organizator: Fashiontv

Fashiontv Summer Festival

La sfarsitul acestei saptamani, luxul, eleganta si rafinamentul isi dau intalnire la cel mai glamouros eveniment al verii, Fashiontv Summer Festival.
Pe podiumul de la Grand Hotel Rex din Mamaia, alaturi de Miss Litoral 2010 si Fashiontv Summer Awards 2010, nume mari ale designului vestimentar romanesc precum Catalin Botezatu, Mihai Albu, Laura Olteanu, Clara Rotescu, Ersa Atelier sau George Hojbota ne vor povesti despre tendinte in show-uri de exceptie. Fiecare searava fi dedicata marilor creatori internationali - Valentino, Roberto Cavalli si Alexander McQueen, spectatorii vor urmari filme de prezentare a carierei lor.

Catalin Botezatu a pregatit pentru Fashiontv Summer Festival nu mai putin de patru colectii. In premiera, la Mamaia, designerul va prezenta colectia haute couture ,,Peacock”, o explozie de rafinament si culoare, avand ca tema de inspiratie Legenda Paunului.
,,Boxing’’ - colectie de lenjerie intima masculina, va trasforma podiumul intr-un veritabil ring de box.
,,Mumm Lingerie by Catalin Botezatu - cea mai noua colectie de lenjerie intima feminina.
Valeria Marini & Catalin Botezatu - ,,Seduzioni Diamonds’’- Colaborarea speciala dintre Catalin Botezatu si Valeria Marini va fi prezentata pentru prima data publicului roman in cadrul Fashiontv Summer Festival.

Mihai Albu - ,,Mega structuri’’ - o colectie speciala, realizata pentru Fashiontv Summer Festival unde formele se nasc din lumini si umbre, se compun si se descompun intr-un univers bivalent in care simetria evolueaza in haos. Creatorul reinventeaza volume si echilibreaza elemente sculpturale aflandu-se intr-o permanenta cautare a formei si totusi ignorand cu desavarsire canoanele pe care aceasta le impune. Axele trasate riguros sanctioneaza dezechilibrul aparent al structurii dand nastere unor compozitii antitetice.

Clara Rotescu- o sa incante audienta cu doua colectii - ,, English Garden’’ si ,,Butterfly Effect’’ - creatii fluide si feminine. Perfecte pentru iesiri care sa eclipseze, rochiile Clarei Rotescu sunt nu numai foarte feminine dar si versatile
Laura Olteanu a pregatit o colectie de rochii foarte spectaculoase. Toate piesele vestimentare sunt decorate cu pietre pretioase si semipretioase, din voaluri foarte fine, cumparate din manufacturile libaneze. O colectie extrem de scumpa, dar si foarte asteptata de public.

George Hojbota - colectia de toamna-iarna 2010-2011 . Masculin-feminin este un joc in care planeaza nevoia de a fi puternic, de a declansa dansuri ale atractiei asezonate cu respingeri magnetice. Tandemurile arhitectural-poetic, retro-futurist, urban-fantastic mentin in balans colectia si intregesc aspectul dualitatii.

Tinute purtate pe covorul rosu de marile vedete internationale vor fi aduse de Ego Men`s Fashion Concept pe podiumul Fashiontv Summer Festival. Cei mai titrati manechini ai momentului, binecunoscuti din show-urile semnate Catalin Botezatu vor purta piese semnate de mari case de moda internationale si stilizate in viziune proprie de Ego Men`s Fashion Concept.


Alti invitati – Izabela si Cristiana Purdescu, Insolito, Princess by Ana Radu –( Elena Gheorghe va sustine vocal colectia Anei Radu ), BSB, Belgravo, sunt pregatiti sa ofere show-uri deosebite.

Invitatii speciali ai acestei editii sunt Valeria Marini, Maria Froio (Italia) si Wanda’s Dream – Ocean (New York) .

Fiecare seara de spectacol, va fi urmata de faimoasele petreceri Fashiontv ce vor avea loc in Biavati Beach Club.

Machiajul modelelor este asigurat de Il Makiage iar coafura de catre Salerm Cosmetics si salonul Vogue Style.


Sabina Dilvaru
PR & Communication Consultant
Fashion TV Romania
0723 621 260


Ana Maria Cornea
PR Coordinator
FashionTV Romania
cell: 0721 703 609
email: corneaana@yahoo.com

Participare: Intrare libera