Caravana Fashiontv vine la Tulcea!

Locul desfasurarii: Tulcea-Tulcea

Organizator: Fashiontv Romania

Caravana Fashiontv vine la Tulcea!

Echipa de scouteri Fashiontv se afla in aceasta saptamana la Tulcea (miercuri - 17 aprilie, joi - 18 aprilie, vineri - 19 aprilie) .

Tinerele sunt asteptate la preselectiile de la castingul ce va avea loc sambata, 20 aprilie, ora 16.00, in Tulcea la Hotel Esplanada, Str. Portului Nr.1, pe Faleza Dunarii.

Criterii de selectie si oportunitati: Vrei sa fii top-model?

Ai intre 18 si 24 de ani, esti frumoasa, inteligenta, spontana si visezi la o cariera de model? Vrei sa apari pe copertele revistelor glossy, sa calatoresti in toata lumea si sa prezinti colectiile celor mai cunoscuti designeri? Participa la Caravana Fashiontv si poti deveni top-model, actrița sau prezentatoare tv.

Vrei o cariera in turism?

Ai intre 24 si 28 de ani si iti doresti o cariera de succes, alaturi de o echipa profesionista? Fashiontv iti ofera oportunitatea de a lucra in domeniul turismului si de a contribui la promovarea Romaniei in lumea intreaga. Nu ai experienta? Vino si inscrie-te la cursurile gratuite de media, PR, marketing si turism, iar Fashiontv iti asigura pregatirea necesara pentru a reusi.

Poti fi selectata si online! Fa-ti un profil complet pe www. fpeople.ro, cu poze si detalii despre tine. Nu uita sa mentionezi inaltimea, greutatea, adresa de e-mail si numarul de telefon, iar scouterii Fashiontv te vor contacta pentru a te chema la casting.

Esti frumoasa? Fii desteapta! Fashiontv iti da o sansa!

Confirmare pana la data: 16 April 2013

Participare: Intrare libera