eCheck confirmă pe piaţa financiar-bancară din România

BUCURESTI - 25 octombrie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari
Este deja un truism faptul că amploarea luată în ultimii doi ani de procesul de creditare nu ar fi fost posibilă fără aportul soluţiilor informatice, care oferă suportul logistic necesar derulării rapide a operaţiunilor.eCheck confirmă pe piaţa financiar-bancară din România

Lansat la finele anului trecut de catre Fasma Romania S.A. si recomandat intr-o prima faza de succesul inregistrat prin utilizarea sa de catre compania Euroline Retail Service (parte a grupului EFG EurobankErgasias si lider al cardurilor de credit de tip proprietar in Romania - peste 260.000 de carduri de credit emise pana in prezent), eCheck a convins inca doua institutii financiar-bancare prezente in Romania: Finans Servicii Financiare S.A. si Libra Bank S.A.

Calitatile care au impus eCheck pe piata Romaneasca, au atras in primul rand bancile si institutiile financiare care sunt interesate sa isi consolideza pozitia in zona creditelor de consum/retail, eCheck fiind capabil sa faciliteze mii de verificari rapide (fast credit) zilnic.
Conceput ca o aplicatie web based (ceea ce ii confera o maxima accesibilitate - in prezent fiind implementat si in Grecia, Bulgaria si Cipru), integrabila ca o platforma esentiala in sistemele de credit management, cele mai importante caracteristici ale eCheck permit utilizatorilor sa beneficieze de ultimele modalitati privind: accesul si controlul de la distanta, emiterea de rapoarte statistice, rapoarte de productivitate, evidentierea zonelor cu cele mai mari/mici vinzari etc. facilitand totodata un flux informational net superior celor clasice, interactiv cu punctele de lucru si partenerii implicati in procesul de creditare.

Despre FASMA Romania S.A.

Referitor la Fasma Romania S.A., compania de software specializata in dezvoltarea de solutii si aplicatii financiare care a creat si dezvoltat eCheck in conformitate cu ultimele norme ale Bancii Nationale a Romaniei, aceasta este parte a grupului de firme Delos, prezenta activa in piata europeana de management al riscului prin solutii de: scoring, risc management si informatii de afaceri, toate beneficiind de know-how-ul Fasma S.A.

Fasma Romania S.A.
31 Panduri, Bl. P2, Apt.31
050655 Bucuresti
Tel. +40-21-4101128
Fax: +40-21-4114458
fasma@fasma.ro