Fast Forward Communication


Descrierea companiei Fast Forward Communication

Seria evenimentelor va fi găzduită de Club “Tonka Soul Cafe”, local ce propune consumatorului de evenimente bucureștean o alternativă de bun gust și servicii de clasă europeană. Oferind un spațiu aerisit și generos, publicul va putea urmări desfășurarea competiței live sau pe circuitul TV din interiorul clubului.
Barmania este un suport pentru specializarea barmanilor și are ca scop principal creșterea nivelului profesional și a cunoștințelor barmanilor din România. Barmania își propune să devină cea mai competitivă companie din România în domeniul bartending-ului, oferind servicii de training, consultanță, catering pentru evenimente și show. Barmania si Tonka dețin o experinta cumulata de peste 30 ani in bartending.
Beefeater este cel mai bine vândut gin premium din lume. Beefeater face parte din portofoliul Pernod Ricard România. Compania franceză Pernod Ricard este co-lider la nivel mondial în producția şi distribuția de băuturi spirtoase şi vinuri, având în portofoliu mărci de prestigiu precum Ricard, ABSOLUT, Ballantine’s, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Queen Anne, Beefeater, Wyborowa, Havana Club, Malibu, Martell, Mumm, Perrier-Jouët şi Jacob’s Creek. Pernod Ricard lider în categoria băuturi alcoolice de import din România.

Comunicate Fast Forward Communication :

Vezi toate comunicatele companiei Fast Forward Communication.