Club de GO pentru copii

BUCURESTI - 6 septembrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Gradinitele „Arc-en-Ciel” si Scoala „Anastasia Popescu – Mama Sica”, in colaborare cu Federatia Romana de GO, inaugureaza CLUBUL DE GO deschis elevilor inscrisi in cele doua institutii de invatamant organizatoare.

Vineri, 9 septembrie, ora 11.00, Gradinitele „Arc-en-Ciel” si Scoala „Anastasia Popescu – Mama Sica”, in colaborare cu Federatia Romana de GO, inaugureaza CLUBUL DE GO deschis elevilor inscrisi in cele doua institutii de invatamant organizatoare.
Evenimentul va avea loc la sediul din Str. Matei Voievod nr. 19, Bucuresti.
Partener media – Radio MIX.
GO-ul figureaza ca disciplina optionala in scoli din citeva orase din tara, unul din elevii cuprinsi in acest program-Mihai Serban, 12 ani, din Bistrita- devenind, in numai 2 ani, Campion European de Juniori.

Despre Federatia Romana de Go

GO-ul este un joc oriental de strategie, avind peste 40 milioane de practicanti. Cu o istorie milenara, GO-ul cunoaste o expansiune rapida in Europa, Romania fiind una din cele mai puternice forte continentale. GO-ul este studiat in scolile din Asia de la cele mai fragede virste, datorita beneficiilor aduse dezvoltarii capacitatilor intelectuale si psihice ale copiilor.
Mihai Opris
Secretar general F.R.Go
rgf@b.astral.ro