Federația Română de Handbal, cu sprijinul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, susține sportivii juniori din Turcia

BUCURESTI - 12 aprilie 2023

Comunicat tip General in ONG, Social, Sport, Internet, CSR

Live site

Meciurile amicale de la Pitești și perioada de pregătire pentru naționala de juniori a Turciei intră într-un cadru de colaborare bilaterală menită să dezvolte un parteneriat pe termen lung, benefic tuturor părților implicate.

Lot național de handbal juniori 2023

Lot național de handbal juniori 2023

 „Căutăm să participăm la acțiunile de pregătire sportivă cu un caracter social, educativ și cu un impact moral pozitiv, care să ne ajute să facem față încercărilor și greutăților cu care ne putem confrunta de-a lungul vieții. 

Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal

În spirit de solidaritate cu poporul turc, greu încercat de cutremurul devastator din 6 februarie 2023, Federația Română de Handbal a avut inițiativa organizării unei acțiuni de pregătire la Pitești, în perioada 17-22 aprilie, având ca oaspeți componenții lotului național de juniori din țara prietenă.

Echipa națională de juniori din Turcia va beneficia gratuit de cazare, masă și antrenamente de pregătire, începând cu 17 aprilie, iar în 20 și 21 aprilie va juca două meciuri amicale în compania lotului național de juniori ai României, în Sala Sporturilor Trivale din Pitești.

Despre Federatia Romana de Handbal

Singura autoritate națională a handbalului din România recunoscută de
organismele internaționale, respectiv I.H.F. şi E.H.F.

Scopul F.R.H. constă în organizarea, conducerea, dezvoltarea şi controlul activității handbalistice pe întreg teritoriul României. F.R.H. are dreptul de a emite decizii si regulamente cu caracter obligatoriu pentru toți membrii afiliați în ceea ce privește organizarea, conducerea, dezvoltarea şi controlul activității handbalistice din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/federatia-romana-de-handbal/federatia-romana-de-handbal-cu-sprijinul-comitetului-olimpic-si-sportiv-roman-sustine-sportivii-juniori-din-turcia