feline    

Comunicate de presa si evenimente pe tema feline

 • feline

  Bucuresti - 23 April 2013

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa ” continuă seria întâlnirilor cu specialiştii Muzeului, grupate în cunoscutul ciclu de conferințe „La Antipa, în spatele uşilor închise”. “Vedetele” conferinţei susţinută ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , antipa , feline , ana- maria

  Vezi toate comunicatele de presa despre feline

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul feline.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la feline. Informatiile despre feline cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul feline, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la feline, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.