Live Webcast la Bucuresti al conferintei TEDxChange, organizate de Fundatia Melinda si Bill Gates

Locul desfasurarii: The Ark

Organizator: TEDxBucharest

Luni, 20 Septembrie 2010, incepand cu ora 17:30 GMT, la The Ark in Bucuresti, 100 apropiati si fani TED vor viziona in direct un eveniment TEDx deosebit - TEDxChange, cu tema "Viitorul il facem noi".

TEDxChange este organizat de TEDxBucharest in parteneriat cu Sistemul ONU in Romania. Evenimentul va incepe cu transmisia live a conferintei ce se desfasoara in SUA, de la 17:30 pana la 19:00. Seara se va incheia cu o serie de dezbateri informale intre invitatii din Bucuresti asupra stadiului in care se afla Romania in atingerea Millenium Goals dar si care sunt pasii viitori spre a rezolva probleme globale ca cele vizate de programele ONU.

Evenimentul aseaza Romania pe harta celor 30 de tari in care se desfasoara astfel de evenimente simultane conferintei din SUA.In cadrul TEDxChange vom viziona discursurile unora din cei mai mari ganditori si practicieni ai acestui moment, care vor vorbi despre schimbarile ce au avut loc in ultimul deceniu si despre tendintele viitoare necesare asigurarii unui viitor mai bun pentru generatiile urmatoare. Hans Rosling, specialist in domeniul Sanatatii in cadrul Institutului Karolinska si co-fondator al Fundatiei Gapminder, va explica prin statistici si grafice dinamice si interactive tendintele globale in diverse domenii; Graça Machel, care este o sustinatoare activa a drepturilor femeilor si copiilor, si care impreuna cu Nelson Mandela si Kofi Anan a fondat The Global Elders - o asociatie de leaderi globali care are ca si misiune rezolvarea unor probleme globale.Oana Ţoiu
0723174467

Despre FEMALAM VUE SRL

In spiritul ideilor care merita impartasite, TED a creat un program denumit TEDx. TEDx este o platforma de evenimente locale, organizate independent care aduc oameni impreuna cu scopul de a impartasi o experienta tip TED. Evenimentul nostru se numeste TEDx Bucharest, unde x=eveniment TED organizat independent. La evenimentul nostru TEDx Bucharest,proiectii ale inregistrarilor filme TEDTalks si vorbitori live vor fi combinate pentru a crea scanteia care deschide discutii patrunzatoare si creaza conexiunea intr-un grup restrans. Conferinta TED ofera ghidare generala pentru programul TEDx, dar evenimentele individuale TEDx, inclusiv al nostru, sunt organizate pe plan local.

TED este un eveniment anual in care o parte din liderii lumii, ganditori si practicieni, sunt invitati sa impartaseasca ceea ce ii pasioneaza cel mai mult. „TED” reprezinta un acronim pentru Tehnologie, Entertainment, Design - trei subiecte largi care, privite in mod colectiv, ne modeleaza viitorul. In realitate, evenimentul este si mai cuprinzator de atat, prezentand idei care au impact in orice disciplina. Participantii l-au numit „ultimul spa pentru creier” si „o calatorie de 4 zile in viitor”. Audienta diversa – CEOs, oameni de stiinta, creatori, filantropi – este aproape la fel de extraordinara ca si lista vorbitorilor care i-a inclus pe Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Phillippe Starck si Bono.

Participare: Intrare libera