female    

Comunicate de presa si evenimente pe tema female

 • female

  Bucuresti - 19 October 2012

  Comunicat de BUGANU GH. ANCA ISABELA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

  Vedete, prezentari de moda, un recital de jazz pentru cvartet si un invitat international special, astfel se poate rezuma evenimentul Fahion Night Out, petrecut miercuri seara, la Swan Office&Technology Park. Valentina Pelinel, Ioana Blaj, Alexandru ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: designeri romani , ib&elan team , maria marinescu , female , parlor , rhea costa , remy holwick

  Vezi toate comunicatele de presa despre female

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul female.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la female. Informatiile despre female cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul female, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la female, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.