EDIȚIA CU NUMĂRUL 30 DE ELITE BUSINESS CLUB, ÎN PREMIERĂ LA SIBIU, TOAMNA ACEASTA!

Sibiu - 25 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Elite Business Women continua sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a 30 a editie a evenimentului Elite Business Club , ce va avea loc joi, 28 septembrie 2017, intre orele 09.30 si 12.30, în premieră pt Sibiu , la Exclusive Hotel Sibiu.

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate.
In luna Septembrie la SIBIU, îi vom avea alaturi de noi pe: Magda Bei, femeie de afaceri , CEO Graphtec Design, Andreea Paul, Economist și fondator INACO, Bianca Grip fondator Grip Ads, online live de la Berlin, Daniela Mariscu, Fondator Aquatica Experience.

Elite Business Club by Elite Business Women

28 Septembrie , Hotel Exclusive

 

-          Comunicat de Presa –25 Septembrie 2017

 

Elite Business Women continua sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a 30 a editie a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc joi, 28 septembrie 2017, intre orele 09.30 si 12.30, în premieră pt Sibiu,  la Exclusive Hotel Sibiu.

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate.

 

Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturala a activitatilor initiate de catre Elite, contribuind la initierea si cresterea conexiunilor din cadrul comunitatii, cat si la cresterea cunostintelor si abilitatilor membrelor si a tuturor celor care participa.

 

 In cadrul evenimentului vei putea sa:

    Intalnesti potentiali clienti si parteneri de businessIdentifici cele mai bune practici din industria ta si industrii adiacenteInveti din experienta altoraAfli de oportunitati si trenduri care nu sunt publicate nicaieriIti largesti orizontul si deschizi noi usi catre posibilitati

 

 ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:

    antreprenorimanageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlociifreelanceriautori si speakeri

 ELITE incurajeaza diversitatea si promoveaza modele de business de succes.  Astfel, ELITE BUSINESS Club invita deopotriva doamne si domni!

 

In luna Septembrie la SIBIU, îi vom avea alaturi de noi pe:

Magda Bei, femeie de afaceri, CEO Graphtec Design, Andreea Paul, Economist și fondator INACO, Bianca Grip fondator Grip Ads, online live de la Berlin,  Daniela Mariscu, Fondator Aquatica Experience.

 

Inscrierile se fac pe pagina evenimentului, la http://elitewomen.org/elite-business-club/

 

Parteneri ai evenimentului : Graphtec, Aquatica Experience, INACO, Sibiu Events, Rotary Club Sibiu, Dalton Marine Cosmetics, Era Cosmetics, Clubul Yves Rocher, Exclusive Hotel, Two Brothers Concept, Happy Moms, Photografescu, LTD Dana Lupsa, IXXXI Jewelry, Swiss Web Academy, Unique Smile, Atrage Abundeța în Viața Ta, Body Time, Cofetăria Alina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre The Alpha Group

ondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate.Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturala a activitatilor initiate de catre Elite, contribuind la initierea si cresterea conexiunilor din cadrul comunitatii, cat si la cresterea cunostintelor si abilitatilor membrelor si a tuturor celor care participa.