ALISIA ENCO. Un brand creat de o femeie de afaceri, pentru femeile in afaceri.

BUCURESTI - 7 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

ALISIA ENCO este un nou brand pentru femei in afaceri, ce reflecta viziunea fondatoarei marcii, antreprenoarea Alice Botnarenco, asupra tinutei de business la feminin. Creat pentru a raspunde exigentelor femeii contemporane – puternice, increzatoare, dezinvolte si echilibrate – ALISIA ENCO a fost construit in jurul unei piese centrale, camasa. Camasa, ca piesa-pilon a vestimentatiei de afaceri, este, in opinia fondatoarei, un factor determinant pentru starea de bine a femeii in mediul de afaceri; astfel, misiunea camasii ALISIA ENCO este nu de a incorseta, ci, dimpotriva, de a elibera.

Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO

Alice Botnarenco, fondator ALISIA ENCO

Accentul in dezvoltarea colectiei cade pe calitatea tesaturii – materialele folosite fiind doar bumbac 100%, in diferite texturi – si pe confortul croielii – camasile ALISA ENCO au un set de caracteristici distincte, printre care se numara lungimea suplimentara, pentru a fi usor purtate in orice context, gulerul drept si usor masculin, manecile lungi si lejere.

Brandul ALISIA ENCO s-a nascut din constiinta faptului ca, dincolo de exigentele coplesitoare ale unei simple camasi, se naste un intreg univers de posibilitati de a o purta si asuma. Camasa alba, fiind recunoscuta ca "the little black dress" a tinutelor de afaceri, a fost alesa si drept piesa-icon a colectiei ALISIA ENCO: o camasa sobra, lucrata cu atentie la detalii - asa cum insasi o femeie trebuie sa fie - si dintr-un material natural, lejer. Colectia propune si camasi cu personalitate si fler, distinctive prin eleganta unui detaliu sau forta unui imprimeu. Astfel, camasa Classic with a Twist, cu guler drept, masculin si mansete conturate, in culori aparte, s-a nascut din dorinta de a aduce o nota ludica unei piese de altfel construite in standardul reprezentativ pentru rigorile tinutei de business. Colectia Creative Business, pe de alta parte, a fost creata pentru a provoca: prin forta imprimeului, a culorii, a texturii si a formei, sa atraga in afara zonei de confort in ceea ce priveste vestimentatia in afaceri.

Gama de camasi este completata, momentan, prin colectia de esarfe, care propune atat variante clasice, cat si pentru manseta, toate din matase, cu imprimeuri puternice. In scurt timp, acestora li se vor alatura modele Signature, dar si alte accesorii pentru tinuta feminina de business. Viziunea ALISIA ENCO pe termen lung este de a crea o gama completa, care sa genereze un nou suflu in atitudinea vestimentara a femeii pentru care a fost creat acest proiect, femeia pe umerii careia a fost construit si sloganul For creative women in business.

Colectia ALISIA ENCO  se comercializeaza in prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizeaza oriunde in lume, iar transportul in Romania este gratuit.

Alice Botnarenco este antreprenor si presedinte fondator al organizatiei Femei in Afaceri, comunitate de business adresata exclusiv femeilor. Cu o experienta bogata in afaceri si initiativa profesionala, Alice si-a lansat primul business la varsta de 23 de ani. In anul 2009, la inceputul perioadei de recesiune, Alice a infiintat organizatia Femei in Afaceri, din nevoia asumata de a se consulta cu alte femei-antreprenor, dar si cu specialiste in domeniile lor de activitate, pentru a problematiza contextele specifice mediului de business si a gasi impreuna suport, solutii si conexiuni. In prezent, comunitatea are peste 2000 de membre in grupul de pe Linkedin, acolo unde a si inceput Femei in Afaceri, si peste100 de membre pe prima platforma online din Romania dedicata mediului de business feminin. Alice Botnarenco este Mentor in cadrul  European Network of Mentors for Women Entrepreneurs iar, in anul 2012, a reprezentat Romania la Global Summit of Women.

Despre Femei in Afaceri

Dupa 5 ani de existenta, cu peste 200 de evenimente de business networking feminin, o conferinta internationala, 70 de speakeri si mii de participante, organizatia Femei in Afaceri promoveaza mediul feminin de afaceri din Romania si ofera sprijin pentru dezvoltarea la nivel national si international antreprenoarelor, dar si specialistelor care lucreaza in companii in pozitii de middle si top management.