CURS INTENSIV DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU RAYMOND LO

Locul desfasurarii: Sala Sofia in incinta Rin Grand Hotel

Organizator: Feng Shui Barnett & Partners

CURS INTENSIV DE COLOANELE DESTINULUI SI I CHING SUSTINUT DE MARELE MAESTRU RAYMOND LO

Feng Shui Barnett & Partners, reprezentanta pe Romania a Marelui Maestru chinez Raymond Lo, va invita sa participati in perioada 11 septembrie 18 septembrie 2010 la cursul intensiv de Stalpii Destinului si I Ching sustinut la Bucuresti de Marele Maestru Raymond Lo.

Maestrul Lo tine cursuri si workshopuri in tari din intreaga lume: China, Singapore, Franta, Polonia, Rusia, Mexic, S.U.A si mai nou si in Romania. A fost invitatul unor emisiuni de renume precum: "Buna dimineata America" (ABC), "Feng Shui Makeover" (Discovery Channel), "Wicker's World" (BBC), etc.

Cursul ofera o pregatire completa si aprofundata in Coloanele Destinului si I - Ching.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS?

Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi cunoasca mai bine propriul destin , celor care doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu ( consultant in Stalpii Destinului) si consultantilor care practica Feng Shui, carora le va imbogati mult experienta. Maestrul Raymond Lo spune ca" un consultant Feng Shui profesionist va oferi impreuna cu analiza casei si analiza stalpilor destinului celor care locuiesc in acea casa, deoarece consultanta Feng Shui se face pentru a ajuta oamenii si nu casa".

Obiectivul cursului: initierea cursantilor in tainele descifrarii propriului destin si al celor din jur, precum si in secretele obtinerii unei sanatati si armonii depline.
Cursul va fi interactiv cu multe aplicatii practice.

AVANTAJELE ACESTUI CURS

Cursul reprezinta o investitie pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu deoarece la finalizarea cursului vor primi certificate recunoscute international si autorizate de IFSA( International Feng Shui Association) in urma carora vor avea DREPT DE LIBERA PRACTICA INTERNATIONALA.

Acest curs ofera posibilitatea extraordinara de a invata direct de la cel mai mare maestru de I Ching si Coloanele Destinului din lume , Raymond Lo ( titulatura de Grand Master care i-a fost acordata o mai au doar doi maestrii feng shui in intreaga lume).

Cursul de Coloanele Destinului si I Ching sustinut de Marele Maestru Lo reprezinta o valoroasa modalitate in sine de a-ti "monitoriza" norocul zi de zi , avand posibilitatea de a afla cele mai bune zile pentru evenimente importante , zile benefice pentru semnarea de contracte, inceperea unei actiuni importante, perioade favorabile pentru calatorii etc.

Prin aceasta modalitatea divinatorie dupa cum spune Raymond Lo "vei invata sa faci actiunile potrivite la timpul
potrivit".


DESCRIERE

ANALIZA DESTINULUI este un sistem de divinatie care se bazeaza pe interpretarea datei personale de nastere . Sistemul se numeste Cele patru coloane ale destinului deoarece data de nastere a unei persoane contine patru elemente informative: anul, luna, ziua si ora nasterii. In cosmologia chineza antica, Universul si tot ceea ce contine este format din 5 elemente de baza - metal, lemn, apa, foc si pamant. Chinezii cred ca aceste elemente sunt componenta de baza a tuturor lucrurilor din Univers, incluzand vietile si destinul nostru. Aceste elemente nu sunt haotice, ele interactioneaza constant una cu cealalta in functie de ciclurile nasterii si distrugerii.De exemplu, metalul da nastere apei, apa da nastere lemnului, lemnul da nastere focului...apoi, metalul distruge lemnul, lemnul distruge pamantul, pamantul opreste apa, apa stinge focul.....Acestea sunt legate de ordinea Universului. Odata ce exista o ordine in toate, se poate prezice viitorul, deoarece, ca si toate lucrurile, incluzand destinul uman, toti si toate trebuie sa urmeze aceeasi ordine.

"I CHING" sau "Cartea schimbrilor" este o tehnica divinatorie extrem de exacta ce se bazeaza pe o serie de simboluri numite trigrame i hexagrame. Aceste simboluri sunt alcatuite din linii drepte - fie continue sau intrerupte, pentru a reflecta dualitatea Yin / Yang a Universului ( linia continua reprezinta energia Yang, linia intrerupta reprezinta energia Yin) . I Ching este n esent un instrument pentru a pune ntrebri si a obtine raspunsuri . Cu o ntrebare n minte, se arunca trei monede de ase ori pentru a configura sase linii de hexagrama. Apoi, prin interpretarea interactiunii si relatiilor dintre liniile hexagramei, putem afla raspunsul la intrebare.De exemplu :avand o ntrebare clar n minte si specificand un interval de timp bine determinat se poate intreba "care sunt sansele mele de a promova ca sef de departament in urmatoarele 6 luni? sau " cum va evolua relatia mea cu X in urmatoarele 3 luni" si asa mai departe.

Sistemul de trigrame i hexagrame a fost inventat de catre Fu Si in jurul anului 4500 .Hr. Aceasta arta divinatorie a fost folosita ca un puternic instrument previzional de catre imprati i nobili si s-a bucurat de o pozitie respectabila in metafizica chinez. Stiinta I Ching ofera informatii exacte despre o situatie complexa si este considerata ca fiind un instrument metafizic indispensabil in previziune i luarea deciziilor.


Cursul va fi sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana.

Locatia : sala de conferinte Sofia a Hotelului Rin Grand ( Strada Vitan - Barzesti, nr. 7D, Bucuresti)

Taxa de participare*: 1200 de euro

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor: 9:30 - 17:30, cu pauza de pranz (13:00 - 14:00)

*Taxa de curs include suport tiparit de curs, ceai, cafea si snack-uri pe timpul pauzelor.


CONDITII DE INSCRIERE

Inscrierile se fac telefonic sau pe site-ul www.fengshui-bp.ro in ordinea primirii formularelor de aplicatie pana la completarea locurilor.

CRISTINA GROZA
Specialist Feng Shui
Scoala Raymond Lo Feng Shui si Destin

0734.295.889
office@fengshui-bp.ro
www.fengshui-bp.ro
www.raymond-lo.com
office@fengshui-bp.ro
http://www.fengshui-bp.ro

Despre FENG SHUI BARNETT & PARTNERS

Cursul va fi sustinut in limba engleza cu traducere simultana in limba romana.

Locatia : sala de conferinte Sofia a Hotelului Rin Grand ( Strada Vitan - Barzesti, nr. 7D, Bucuresti)

Taxa de participare*: 1200 de euro

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor: 9:30 - 17:30, cu pauza de pranz (13:00 - 14:00)

*Taxa de curs include suport tiparit de curs, ceai, cafea si snack-uri pe timpul pauzelor.

Participare: Intrare libera