ferbonia

Comunicate de presa si evenimente pe tema ferbonia

 • ferbonia.

  ferbonia

  Bucuresti - 22 iunie 2018

  Comunicat de Grupul Editorial Art S.R.L.

  ... ferbonia”, primul volum din seria fantasy a autoarei Ioana Nicolaie, publicat la Editura Arthur în anul 2016, ajunge la cititorii din Macedonia. Universul fantastic din ,,ferbonia” depășește astfel pentru prima dată granițele țării în ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: editura arthur , grupul editorial art , ioana nicolaie , ferbonia

  Vezi toate comunicatele de presa despre ferbonia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ferbonia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ferbonia. Informatiile despre ferbonia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ferbonia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ferbonia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.