Creditele rapide - ajutorul potrivit in situatii neprevazute

BUCURESTI - 17 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

Oricine a avut nevoie, cel putin o data in viata, de o suma cat de mica pentru a rezolva o situatie urgenta. De obicei, in astfel de situatii, se apeleaza la rude sau la prieteni apropiati si in cazurile fericite, problemele se rezolva. Insa, nu intotdeauna cei apropiati te pot ajuta, oricat de mult si-ar dori, pentru ca au si ei prioritatile si grijile lor.

Creditele rapide - ajutorul potrivit in situatii neprevazute
 Speram sa fim o solutie viabila pentru toate persoanele responsabile care au nevoie de un imprumut rapid pe termen scurt, cu posibilitati certe de rambursare. Nu punem piedici in acordarea creditelor si incercam sa operam cat mai rapid cerintele clientilor nostri, dar tinem foarte mult sa nu indatoram persoane care nu pot rambursa. Stim ca produsul nostru este util, dar in acelasi timp este si un produs scump care trebuie accesat doar in cazul unor nevoi financiare urgente.  

Marius Solescu - Manager Ferratum Romania

O companie finlandeza a resimtit aceasta nevoie si a dorit sa aduca o contributie in acest sens. Astfel a luat nastere Grupul Ferratum, o companie financiara non-bancara care functioneaza pe baza de microcredite. Compania s-a extins in 20 de tari, iar de anul acesta si romanii pot beneficia de acest sistem de imprumut.

Pentru a intelege cat mai bine sistemul si pentru a-l diferentia de modelul clasic de credite, trebuie sa intelegeti ce presupune un microcredit. Acesta este un imprumut care poate fi accesat de catre o persoana cu varsta de peste 24 de ani si venituri lunare. Imprumutul are in vedere o suma relativ mica, astfel incat sa poata fi rambursata in mai putin de 45 de zile.

Suma imprumutata poate fi intre 200 de lei si 1290 de lei, pe o perioada de maxim 45 de zile, avand flexibilitate la rambursare.

Acest sistem de credite rapide se deosebeste de alte forme de imprumut prin accesibilitatea sumei dorite. Primul imprumut se acceseaza prin completarea unui formular online ce se gaseste pe site-ul oficial al societatii nebancare. Operatiunea este cu atat mai simpla, cu cat nu este nevoie de nici un act. Incepand cu al doilea imprumut, acesta poate fi solicitat de catre clientii Ferratum prin SMS.

Datorita flexibilitatii sistemului si usurintei de a accesa imprumuturile, microcreditele s-au raspandit rapid prin toata Europa, atingand un numar impresionant de clienti care au beneficiat de imprumuturi. Pana acum, 1,8 milioane de oameni si-au rezolvat urgentele, apeland la microcreditele Ferratum.
Pentru a nu irosi timpul completand formularul de accesare a creditului si pentru a nu fi dezamagiti de acest sistem, trebuie sa intelegeti ca acest concept a fost creat in mod exclusiv pentru situatiile critice care nu suporta amanarea. Nu este un credit de nevoi personale, cum ar fi achizionarea unui televizor sau a unui nou telefon. In schimb, poate fi vorba de o urgenta medicala sau o reparatie minora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ferratum-romania-ifn-sa/creditele-rapide-ajutorul-potrivit-in-situatii-neprevazute