Fetele Norocoase

Fetele Norocoase


Descrierea companiei Fetele Norocoase

Fetele Norocoase este studioul de videochat care își propune să fie principala referință în industria de profil din Iași. Este motivul pentru care procesul de rebranding pune accent pe înaltele sale standarde de profesionism, pe integritate și respectarea valorilor asumate. Mai mult decât atât, campania de comunicare a studioului Fetele Norocoase are rolul de arăta că acest tip de bussiness se poate face corect, cu un deplin respect față de angajați și reglementările legale.

Despre Fetele Norocoase Iasi

Anul de infiintare este 2009 si asa cum reiese din denumire locatia in care a luat nastere este orasul Iasi. Va invitam sa vizitati siteul Fetele Norocoase sau Blog Fetele Norocoase pentru a ne putea descoperi mai bine si mai usor.

Contact Fetele Norocoase

Ne puteti contacta la telefon: 0749937450 sau la email: mihaela.aioanei81@yahoo.com (ne puteti adauga pe yahoo messenger cu "mihaela.aioanei81"). Te asteptam cu drag printre noi, la Fetele Norocoase pentru ca si tu poti fi una dintre aceste fete. In primul rand nu trebuie sa iti faci griji daca nu ai inca experienta sau nu ai mai lucrat pana in acest moment. Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca vei fi indrumata si ajutata, incepand cu cele mai bune colege pe care le poti avea si pana la dna Mihaela Aioanei Fetele Norocoase Iasi - care este leaderul echipei.

Mihaela Aioanei

Mihaela este managerul acestui business serios, un manager femeie care are avantajul de a cunoaste bine industria si are capacitatea de a relationa perfect cu modelele angajata.Mihaela Aioanei poate fi contactata oricand la datele prezentate aici.

Comunicate Fetele Norocoase :

Vezi toate comunicatele companiei Fetele Norocoase.