Poze Fetesti

 • Taxadepod.ro

  Poza: Cel mai simplu si rapid mod de a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda

 • Evaluarea stadiului lucrarilor de la aerodromul din Fetesti

  Poza: Evaluarea stadiului lucrarilor de la aerodromul din Fetesti

 • 2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

  Poza: 2-9 mai Saptamana Comenius la Fetesti

 • SESIUNI DE LUCRARI DESCHISE IN CADRUL PROIECTULUI

  Poza: SESIUNI DE LUCRARI DESCHISE IN CADRUL PROIECTULUI "IMPREUNA PENTRU COPIII NOSTRI"

 • Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

  Poza: Seminarul de formare si dezbatere „Egalitate de gen, egalitate de sanse, nediscriminarea si respectul diversitatii”(activitatea 1.6)

 • Concurs de dans STREET DANCE

  Poza: Concurs de dans STREET DANCE

 • Povestea Voluntariatului si a Incluziunii sociale.

  Poza: Povestea Voluntariatului si a Incluziunii sociale.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul fetesti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la fetesti. Pozele pe tema fetesti cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fetesti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la fetesti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la fetesti.