Fidelia Casa îţi spune cât mai valorează casa ta

Iasi - 8 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Imobiliare

Live site

În ultimii ani, piaţa imobiliară din România a trecut prin numeroase transformări, ca şi celelalte domenii ale economiei. În acest context, compania imobiliară Fidelia Casa, lider pe piaţa imobiliară din Iaşi, a încercat mereu să vină în întâmpinarea clienţilor săi, oferind cea mai bună consiliere şi cele mai atractive oferte, adaptate la nevoile consumatorilor.

Fidelia Club Card - Reduceri, Beneficii, Fidelitate

Fidelia Club Card - Reduceri, Beneficii, Fidelitate

În ultimii ani, piaţa imobiliară din România a trecut prin numeroase transformări, ca şi celelalte domenii ale economiei. În acest context, Compania Imobiliară Fidelia Casa, lider pe piaţa imobiliară din Iaşi, a încercat mereu să vină în întâmpinarea clienţilor săi, oferind cea mai bună consiliere şi cele mai atractive oferte, adaptate la nevoile consumatorilor.

În acest sens, pentru a oferi informaţii cât mai concrete, Compania Imobiliară Fidelia Casa pune la dispoziţia clienţilor săi date actualizate o dată la şase luni, care reflectă nivelul real al preţurilor, pe baza tranzacţionărilor efectuate.

Astfel, potrivit graficelor companiei imobiliare Fidelia Casa, zonele cu cele mai multe tranzacţii şi cel mai bun nivel al preţurilor au rămas Alexandru cel Bun, Nicolina, Păcurari, Tătăraşi şi Podu Roş. Extrem de căutate sunt şi imobilele din cartierele noi, precum cele din Popas Păcurari, Tătăraşi, Copou sau Bucium.

În ceea ce priveşte numărul de tranzacţii, potrivit companiei Fidelia Casa, tranzacţiile din ultimele şase luni pe segmentul Case şi Vile situează zona Popas Păcurari pe primul loc, cu o medie de preţ de 544,01 euro/mp, urmată de Horpaz, cu 424,69 euro/mp şi Bucium, cu 569,59 euro/mp.

“Spre deosebire de segmentul Case şi Vile, în care majoritatea construcţiilor sunt noi şi poate fi observată o fluctuaţie a preţurilor pe metru pătrat, în funcţie de zone, în cazul apartamentelor, preţurile pe metru pătrat nu sunt stabilite numai de zonă, ci şi de anul de construcţie a blocurilor”, a declarat Mihai Chirica, reprezentant al companiei Fidelia Casa. “Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă apartamentele cu o cameră, pe care le găsim în blocuri de după anii 1980 şi care, în momentul de faţă, se tranzacţionează  la o medie de preţ de 889,82 euro/mp în zona Păcurari, de 871,43 euro/mp în Centru, de 792,2 euro/mp în Nicolina şi 819,44 euro/mp în zona Gării”.

În cazul apartamentelor cu două camere, variaţiile de preţ pentru zonele Păcurari, Canta, Gară, Nicolina sau CUG nu înregistrează o diferenţă majoră, media fiind de aproximativ 840 euro/mp. Centrul oraşului rămâne în continuare cea mai scumpă zonă, cu o medie de 1000 euro/mp. De asemenea, apartamentele cu două camere din zonele Tătăraşi şi Podu Roş se tranzacţionează la un preţ mediu de 650 euro/mp.

Apartamentele cu trei camere sunt în continuare cele mai tranzacţionate, potrivit datelor furnizate de Compania Fidelia Casa. Preţul unui astfel de apartament ajunge la 1.039 euro/mp în Centru, 783 euro/mp în Nicolina, 687 euro/mp în Podu Roş-Cantemir, 734 euro/mp în Alexandru cel Bun şi 790 euro/mp în Păcurari. Cel mai mic preţ pe metru pătrat se înregistrează în Dancu, unde un apartament cu trei camere poate fi cumpărat cu un preţ mediu de 553,99 euro/mp.

Compania Fidelia Casa a fost înfiinţaţă în 2002, devenind în cei 11 ani de activitate lider pe piaţa imobiliară din Iaşi. Fidelia Casa pune la dispoziţia clienţilor săi patru puncte de lucru - în Păcurari, Alexandru, Podu Roş şi Stefan cel Mare -, unde cei mai buni consilieri imobiliari le oferă acestora cele mai bune soluţii care să corespundă nevoilor lor.

În acest sens, compania îşi recompenseză clienţili cumpărători cu un Card de Fidelitate, prin care aceştia pot achiziţiona produse din magazinele partenere Fidelia Casa, cu până la treizeci la sută reducere.

Despre Compania Imobiliară Fidelia Casa

Misiunea companiei imobiliare Fidelia Casa
Misiunea FIDELIA CASA este de a va oferi servicii complete in domeniul imobiliar, pornind de la nevoile dumneavoastra si bazandu-ne pe experienta si profesionalismul echipei noastre!