fieldbook agriapps    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fieldbook agriapps

 • fieldbook agriapps. FieldBook AgriApps

  fieldbook agriapps

  Brasov, Brasov - 10 June 2019

  Comunicat de BIT SOFTWARE SRL

  ... fieldbook agriapps , soluție pentru managementul performant al fermelor agricole de orice ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: agricultura de precizie , fieldbook agriapps

  Vezi toate comunicatele de presa despre fieldbook agriapps

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fieldbook agriapps.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fieldbook agriapps. Informatiile despre fieldbook agriapps cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fieldbook agriapps, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fieldbook agriapps, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.