Maine, 26 mai, Fiesta Band in recital la Targul Ghidul Miresei

BUCURESTI - 25 mai 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Muzica, vocea sufletului va fi intrerpretata maine, 26 mai, ora 15:00, de catre Fiesta Band , o trupa cu multa pasiune pentru muzica, la cel mai mare targ de nunti Ghidul Miresei www.ghidulmiresei.ro , targ ce este in plina desfasurare,incepand de astazi, 25 mai, in cadrul Romexpo, in cupola mare.

N

 

Fiesta Band iti va oferi un spectacol live cu cele mai bune melodii de petrecere nelipsite de la nunta oricui. Cu un repertoriu bogat in muzica de petrecere, folclor si cover-uri, Fiesta Band este formatia care iti incanta toti invitatii, indiferent de gusturi sau varsta.

Trupa s-a lansat in 2009 si este compusa din 3 solisti, 3 instrumentisti , un DJ si un sunetist.

Solistul band-ului ,Costi Raducea, este amfitrionul programul artistic, Bella te incanta cu hiturile romanesti si internationale iar Mihalea Coveseanu te cheama la hora pe ritmuri de folclor romanesc si lautaresc.

Alaturi de instrumentistii nostri, te poti relaxa cu programul de caffé concert : Rapsodia Romana si programul rusesc ( Catalin Ion la vioara, Bogdan Roman la saxofon, Florin Diaconu la clape ).

Fiesta Band este formatia potrivita fie ca e vorba de nunti, botezuri, onomastice sau petreceri private

Sarbatoreste alaturi de noi momentele unice din viata ta.

Video – Program rusesc

intra acum pe site-ul nostru sa ne cunosti portofoliul: hotel JW Marriott, hotel Phoenicia, Marina Regia Residence – Mamaia Nord, Presidential Ballroomwww.fiestaband.ro ;

vino la spectacolul nostru, maine, 26 mai la Targul Ghidul Miresei de la Romexpo incepand cu ora 15.00;

trimite sms la 0720.457.603 cu mesajul VREAU DETALII si obtii 20 % discount din tariful unei spectacol Fiesta Band pentru orice eveniment;

Cristiana Radu

PR Manager Fiesta Band

Telefon: 0720 457 603

E-mail: office@fiestaband.ro

Web: www.fiestaband.ro

Despre FIESTA BAND

Fiesta Band este compus din 3 solisti, 3 instrumentisti , un DJ si un sunetist.

Solistul band-ului ,Costi Raducea, este amfitrionul programul artistic, Bella te incanta cu hiturile romanesti si internationale iar Mihalea Coveseanu te cheama la hora pe ritmuri de folclor romanesc si lautaresc.

Toate programele artistice sunt acompaniate de instrumentistii nostrii. Alaturi de ei te poti relaxa cu programul de caffé concert: Rapsodia Romana si programul rusesc, ( Catalin Ion la vioara, Bogdan Roman la saxofon, Florin Diaconu la clape)