LaLa Sala mica a Ateneului Roman, marti 11,ora 19 ne vom intalni cu' Bucurestiul,mahala de suflet' din perioada interbelica.

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Team-Teatrul si muzica in echipa din aceasta saptamana, va aduce pe scena franturi din minunata creatie artistica dintre cele doua razboaie, care poate defini spiritul 'Micului Paris' in epoca.

“Vreau sa-mi spui, frumoasa Zaraza,
Cine te-a iubit,
Cati au plans nebuni pentru tine
Si cati au murit.
Vreau sa-mi dai gura-ti dulce, Zaraza,
Sa ma-mbatezi mereu,
De a ta sarutare, Zaraza,
Vreau sa mor si eu… “Este un prilej de a asculta cateva melodii celebre pentru viaţa sentimentală a unui Bucureşti, din care astăzi au rămas doar amintirile de inimă şi de suflet ce trebuiesc păstrate în inimă şi în suflet.
'Bucureşti, mahala de suflet' este o invitaţie la un spectacol cu muzică interbelică, pian şi voce - Irina Sârbu - iar momentele de teatru cu marionete sunt insufleţite de actorii păpuşari ai Companiei de teatru de animatie 'PUR 'AnimA' alcătuită din Florentina Tanase, Petronela Purima si Vlad Tanase.


Despre Filarmonic GEORGE ENESCU

Istoria Filarmonicii 'George Enescu' este strans legata de istoria cladirii Ateneului Roman. Acest templu al Artelor si Muzicii a devenit cu scurgerea timpului o constructie emblematica pentru orasul Bucuresti.
Ateneul Roman str. Franklin no.1-3
Casa de bilete tel 021-3156875
info@fge.org.ro