Marina Krilovici pe scena Ateneului Roman

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Un adevarat eveniment pentru iubitorii muzicii de opera,astfel ar putea fi caracterizata reintalnirea cu soprana de origine romana Marina Krilovici.

Marina  Krilovici pe scena Ateneului Roman

Marina Krilovici pe scena Ateneului Roman
Una din vocile mari ale Romaniei, Marina Krilovici revine la Bucuresti pentru a oferi publicului care o iubeste un recital de arii apartinand unor epoci diferite de la baroc la muzica secolului XIX. Va fi acompaniata de pianistul grec Dimitris Yakis.Alegand lucrari de Scarlatti, Monteverdi, Giordani, Faure,Cilea,Gounod, Donizetti , artista demonstreaza din nou ce inseamna un cantaret de opera cu adevarata cultura muzicala, ce poate aborda cu deosebita virtuozitate stiluri si epoci diferite in arta cantului.
Profesoara la Conservatorul din Atena, artista sustine numeroase Masterclass pretutindeni in lume,permanent imbinand activitatea didactica cu prezenta pe scene de concert.
Melomanii bucuresteni o vor putea revedea sambata,19 aprilie,ora 19 pe Scena Ateneului Roman.

Despre Filarmonic GEORGE ENESCU

Istoria Filarmonicii \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'George Enescu\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\' este strans legata de istoria cladirii Ateneului Roman. Acest templu al Artelor si Muzicii a devenit cu scurgerea timpului o constructie emblematica pentru orasul Bucuresti.
Ateneul Roman, Casa de bilete ,tel.315.68.75
info@fge.org.ro