Un Festival Beethoven la Ateneu

BUCURESTI - 30 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Simfonicele din aceasta saptamana ale Filarmonicii George Enescu, aduc la Bucuresti doi oaspeti, care desigur ne vor oferi o aleasa interpretare a capodoperelor beethoveniene: Simfonia a III-a Eroica si Concertul nr.4 pentru pian,precum si uvertura Leonora 3

Un Festival  Beethoven la Ateneu


Filarmonica este onorata pentru prezenta pe podiumul de concert a unui
pianist, binecunoscut melomanilor,Maestrul Dominique Merlet,care revine la Bucuresti,in fiecare stagiune ,apreciind in mod deosebit prestatia Orchestrei noastre si caldura publicului romanesc.
La pupitru va fi un oaspete din Marea Britanie, care dirijeaza pentru prima oara la Bucuresti : Russell Keable. Muzician, foarte bine cunoscut in tara sa, dar si cu o solida cariera internationala, R.Keable este adesea asociat cu performantele uneia dintre cele mai bune orchestre neprofesioniste din Marea Britanie : Kensington Symphony Orchestra, alaturi de care promoveaza permanent compozitorii britanici, si repertoriul clasic.Muzicianul desfasoara in paralel cu activitatea concertistica o sustinuta activitate didactica, dar este si un compozitor si aranjor foarte bine cotat .

Despre Filarmonic GEORGE ENESCU

Istoria Filarmonicii 'George Enescu' este strans legata de istoria cladirii Ateneului Roman. Acest templu al Artelor si Muzicii a devenit cu scurgerea timpului o constructie emblematica pentru orasul Bucuresti.
Ateneul Roman, str Franklin nr.1-3
Casa de bilete tel.0213152567
info@fge.org.ro