Campionatul intern de Handbal Feminin „Prinde aripi” al Catena Racing Team, ediția 2022, câștigat de reprezentativa Constanței

Moeciu De Jos - 1 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Sanatate, Sport

10 echipe de handbal feminin din București și din țară (Braşov, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Timişoara, Zona Sud) s-au aliniat la startul celei de-a VIII-a ediții a Campionatului intern de Handbal Feminin „Prinde aripi” al Catena Racing Team, care a avut loc la Cheile Grădiștei, în perioada 28 – 30 octombrie.
Toate cele 10 echipe, formate din membre ale Catena Racing Team, erau motivate să câștige o competiție pe cât de frumoasă, pe atât de disputată, dar mai ales să se bucure de atmosferă, de revedere și de spiritul sportiv care a dominat toate meciurile disputate atât în Liga I, cât și în Liga a II-a.

foto

foto

În Liga I, finala mică s-a desfăşurat între reprezentativele Bucureștiului şi Galațiului, scor 5 - 3, iar marea finală între Constanța şi Pitești, scor 14 - 4.

Finala din Liga a II-a s-a disputat între echipele din Ploiești și Timișoara, câștigată de reprezentativa Ploieștiului, cu 5 la 3.

 

Iată care a fost clasamentul ediției a VIII-a a Campionatului de Handbal Feminin „Prinde aripi” - Catena Racing Team: locul I - Constanța, locul II -  Pitești și locul III -  București.

Mariana Filip, componentă a echipei din Constanța, a fost desemnată MVP-ul competiției, iar Diana Popescu, tot din Constanța, cel mai bun portar al turneului. Câștigătoarea Ligii a II-a a fost echipa din Ploiești.

 

La competiție au fost prezenți Alina Marinescu, Director General Catena, Alexandru Vlad, Vicepreședinte Fildas-Catena Grup, Daniel Marin, Președinte Catena Racing Team și Director Financiar Fildas-Catena Grup, Dragoș Mihai, Director General Fildas Trading, Ovidiu Gorcea, Vicepreședinte Catena Racing Team și Economist Financiar - Departament Credit Control Fildas-Catena Grup, și Daniel Ioniță, Secretar General Catena Racing Team şi Manager Suport IT.

 

Catena Racing Team a luat ființă cu 8 ani în urmă și, de-atunci, membrii săi  au urcat pe podiumul competițiilor corporatiste de aproape 400 de ori (120 medalii de aur și trofee de campioni, 142 medalii de argint și 123 medalii de bronz), conferind astfel clubului statutul de „Cel mai important club polisportiv al unei companii private” (exclusive cu capital românesc) din România!

 

Felicitări tuturor componentelor şi staff-urilor echipelor de handbal feminin Catena Racing Team pentru rezultatele obținute, pentru efortul și dăruirea dovedite cu ocazia fiecărui meci disputat! 

           

CATENA SUSŢINE CAMPIONII!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fildas-art/campionatul-intern-de-handbal-feminin-prinde-aripi-al-catena-racing-team-editia-2022-castigat-de-reprezentativa-constantei