Catena a câştigat din nou trofeul Superbrands România

BUCURESTI - 15 martie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Catena a fost desemnată, din nou, un Superbrand al business-urilor din România, în cadrul Galei Superbrands 2021, ajunsă la cea de-a 10-a ediţie.
Gala excelenţei brandurilor româneşti a avut anul acesta tema „The Braves – Curajoşii”, pentru că „toate brandurile şi echipele din spatele acestora au avut de înfruntat extrem de multe dificultăţi în timpul pandemiei şi condiţii economice total neprietenoase, în efortul de a păstra creativitatea şi inovarea şi de a menţine aceste branduri de elită pe podium”, după cum au explicat organizatorii evenimentului.

Veronica Rîpeanu, Product Manager Own Brands Catena

Brandul Catena a primit aprecierea juriului Superbrands deoarece, „într-un proces de dezvoltare şi modernizare continuă, reprezintă, de 21 de ani, un nume de referinţă pe piaţa farmaceutică din România. „O afacere stabilă chiar şi în cele mai dificile vremuri, Catena a fost creată pentru a fi aproape de toţi pacienţii şi pentru a le oferi cele mai bune soluţii pentru sănătatea lor. Datorită calităţii serviciilor sale, Farmacia inimii se bucură de aprecierea a milioane de români şi a fost răsplătită cu numeroase premii prestigioase în ultimii ani. Un premiu prestigios va primi şi în această seară din partea noastră”, a fost prezentarea făcută de gazdele evenimentului, la oferirea titlului Superbrands.

Trofeul a fost ridicat de Veronica Rîpeanu, Product Manager Own Brands Catena, care a mulţumit în numele întregii echipe Catena: „Farmaciştii Catena au reuşit, prin dedicare, profesionalism, calitatea serviciilor şi curaj - mai ales în ultimii 2 ani de pandemie - să răspundă prompt nevoilor pacienţilor şi să rămână în inimile românilor. De asemenea, în aceste momente dramatice pentru vecinii noştri ucraineni, farmaciştii Catena s-au implicat cu tot sufletul nu doar în acţiunile comune ale companiei, ci şi individual, ajutând cu tot ce este nevoie atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi în toate acţiunile din ţară care au presupus ajutorarea refugiaţilor şi acordarea de sprijin persoanelor afectate de acest război. Catena a demonstrat, încă o dată, de ce este un super brand de încredere şi o farmacie pe inima românilor”.

Catena este reţeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România şi a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătăţii românilor, ci că se implică activ şi în ample acţiuni de prevenire şi de informare a populaţiei, în activităţi de promovare şi practicare a unui stil de viaţă sănătos, precum şi în diverse campanii sociale şi de ajutorare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fildas-art/catena-a-castigat-din-nou-trofeul-superbrands-romania