FINAL DISTRIBUTION vizeaza vanzarea a 1.500.000 metri patrati de membrane DELTA in 2008

Baicoi - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Constructii

Societatea FINAL DISTRIBUTION este importator exclusiv in Romania pentru foliile pentru acoperisuri si a membranele de protectie DELTA® (Germania). FINAL DISTRIBUTION a inceput colaborarea cu compania DORKEN, Herdecke Germania in anul 2006, iar incepand cu anul 2007 s-a semnat un contract de exclusivitate pentru distributia produselor DELTA pe teritoriul Romaniei.

FINAL DISTRIBUTION vizeaza vanzarea a 1.500.000 metri patrati de membrane DELTA in 2008


Datorita experientei companiei pe piata acoperisurilor, FINAL DISTRIBUTION fiind si reprezentant exclusiv pentru distributia tiglei GERARD, introducerea foliilor anticondens si a barierelor de vapori DELTA a venit ca o completare a gamei de produse oferite pe piata. Pozitionarea ca branduri premium a permis asocierea celor doua nume in mod natural.

In anul 2007 s-au vandut 900.000 mp de folii anticondens si bariera de vapori DELTA din care cca 20% s-au vandut ca urmare a promovarii in sistemul de invelitori GERARD. Pentru 2008, obiectivele companiei prevad cresterea cu 80% a volumului de vanzari, targetul fiind de 1.500.000 mp vanduti pana la sfarsitul anului. FINAL DISTRIBUTION urmareate dezvoltarea unei retele paralele de distributie pentru membrane pentru acoperisuri DELTA, care consta in distribuitori de materiale de constructii si montatori de alte branduri de tigla. Incepand cu anul 2008 FINAL DISTRIBUTION vizeaza si antreprenori si dezvoltatorii de proiecte, care reprezinta piata tinta pentru membranele de protectie pentru fundatii.

Desi reprezinta doar o componenta ce intra in sistemul de invelitoare, avantajele folosirii nefiind imediat vizibile, piata foliilor pentru acoperisuri este intr-o expansiune accelerata in conditiile in care montatorii de invelitori cat si proprietarii devin tot mai bine informati asupra beneficiilor rezultate pe termen lung.

O folie anticondens de calitate permite difuzia vaporilor ce se creeaza sub invelitoare si impiedica patrunderea apei si a vantului, este rezistenta la variatii mari de temperatura si asigura economii de energie considerabile. O folie bariera de vapori de calitate impiedica trecerea vaporilor din interior in termoizolatia acoperisului si implicit deteriorarea acesteia si permite reducerea cheltuielilor cu energia. Folia anticondens se aplica imediat sub tigla, peste termoizolatie, in timp ce bariera de vapori se aplica sub termoizolatie, in interiorul constructiei..

Oferta DELTA cuprinde o gama larga de folii anticondens si bariere de vapori destinate unor aplicatii diverse, precum si membrane pentru protectia hidroizolatiei fundatiilor, in completarea acestora existand si o serie de accesorii pentru fixare si etansare.

Experienta de peste 100 de ani in productia foliilor anticondens si bariere de vapori a companiei DORKEN GERNANIA, reprezinta garantia calitatii. In prezent DORKEN distribuie in majoritatea tarilor din Europa, fiind unul din liderii europeni. Cifra de afaceri a companiei DORKEN in 2007 a fost de peste 220 milioane Euro, din care aproximativ 70% s-a realizat din export.

Despre Final Distribution

FINAL DISTRIBUTION isi desfasoara activitatea in Baicoi incepand cu anul 2006 fiind reprezentant exclusiv al brandurilor GERARD (tigla metalica cu acoperire de piatra naturala produse de AHI Roofing Noua Zeelanda) si DELTA (folii anticondens si bariera de vapori produse de DORKEN Germania)
Baicoi, jud. Prahova, tel: 0244 260140; fax:0244 260145
office@finaldistribution.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/final-distribution/final-distribution-vizeaza-vanzarea-a-1-500-000-metri-patrati-de-membrane-delta-in-2008