Afla care este situatia datoriilor catre stat ale partenerului tau comercial - cere Raportul Datorii Restante de pe RisCo

BUCURESTI - 11 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Retail

Raportul Datorii Restante la Bugetul de Stat ofera informatii despre obligatiile restante ale societatilor catre bugetul de stat, conform inregistrarilor existente in baza de date a ANAF.

Afla care este situatia datoriilor catre stat ale partenerului tau comercial - cere Raportul Datorii Restante de pe RisCo
 Este un serviciu deosebit de util managerilor de companii, care pot afla rapid bonitatea clientilor lor 

Dragos Cabat, managing partener la eFin.ro

Raportul este generat de RisCo (http://www.efin.ro/risco) singurul sistem independent din Romania care ofera rapoarte, extrem de utile in lumea afacerilor, menite sa inlature toate riscurile inaintea incheierii unei tranzactii de orice fel.

Generarea raportului Datorii Restante la Bugetul de Stat se realizeaza astfel:Firma se cauta dupa nume in cadrul bazei de date a ANAF, afisandu-se toate rezultatele care contin denumirea firmei respective. In cazul in care firma verificata nu figureaza cu datorii la stat, nu apare in rezultatele cautarilor si in consecinta, raportul RisCo precizeaza acest lucru.

Serviciul este disponibil oricarei societati care doreste sa-si verifice partenerul de afaceri.Este necesara cunoasterea codului unic de inregistrare al societatii ce urmeaza a fi investigata.

Raportul Datorii Restante generat de RisCo cuprinde urmatoarele tipuri de informatii:

- Denumire debitor

- Sucursale/puncte de lucru debitor

- Obligatii restante la bugetul de stat

- Observatii

Cum obtineti Raportul Datorii Restante?

Cu ajutorul RisCo poti solicita rapoarte privind datoriile restante la bugetul de stat ale unei firme. Poti verifica orice firma sau partener daca stii Codul Unic de Inregistrare al acestuia.

Acceseaza pagina de solicitare rapoarte dand click pe butonul ‘Verifica Firma’, introduci codul unic de inregistrare si bifezi ‘Raport Datorii Restante’.

Raportul il vei primi prin email la adresa indicata.

In cazul in care doresti verificarea mai multor firme sau sa efectuezi verificari periodice este recomandabil sa deschizi cont de client in sectiunea RisCo, pentru a beneficia de gratuitate la prima verificare efectuata.

Pretul unui Raport Datorii Restante este de 3 RON, fara TVA. Tarifele se aplica pentru fiecare companie verificata.

Alte rapoarte disponibile pentru dumneavoastra

Pentru un rezultat cat mai complet in privinta verificarii partenerilor de afaceri, RisCo va pune la dispozitie si alte rapoarte:

- Raport Rating Financiar

- Raport Limite Comerciale

- Raport CIP

- Raport RECOM

- Raport Buletin Insolventa

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services a fost infiintata in 2009 de doi asociati cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar-bancar. Financial View este specializata in dezvoltarea de proiecte de internet in domeniul financiar care vin sa imbunatateasca si sa completeze serviciile existente in Romania.

In luna Februarie 2009 Financial View Media Services a lansat site-ul Efin.ro care intr-o perioada de 2 ani a devenit portalul numarul 1 de servicii financiare din Romania.

In luna Martie 2011 am lansat Credit Scoring - singurul sistem din Romania care permite oricarei persoane sa-si calculeze propriul scoring in cazul solicitarii de credite sau imprumuturi si totodata sa-i ofere o imagine similara cu evaluarile efectuate de institutiile financiare.

In luna Noiembrie 2011 am lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care poate oferi rapoarte CIP online. De asemenea, RisCo ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari privind situatia juridica la RECOM, datoriile restante la bugetul de stat si buletinele de insolventa pentru orice firma inregistrata in Romania.

In luna Februarie 2012 am lansat Rating si Limite Comerciale - singurele sisteme online de evaluare financiara a oricarei societati din Romania. Efectuarea analizei financiare si generarea rapoartelor pentru orice firma inregistrata in Romania dureaza mai putin de 1 minut.