BursaAsigurarilor.ro lanseaza campania ‘Recomanda si Castiga’ pentru politele RCA

BUCURESTI - 13 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

Campania ‘Recomanda si Castiga’ se adreseaza oricarei persoane care cumpara o asigurare RCA . Astfel, persoana care contracteaza o asigurare RCA pe siteul www.bursaasigurarilor.ro primeste 5% din valoarea politei sale daca recomanda o cunostinta care achizitioneaza o polita RCA prin intermediul siteului.

BursaAsigurarilor.ro lanseaza campania ‘Recomanda si Castiga’ pentru politele RCA
 Prin aceasta campanie dorim sa oferim vizitatorilor posibilitatea de a reduce costul politei RCA. De asemenea, BursaAsigurarilor.ro ofera vizitatorilor siteului posibilitatea de a achizitiona cea mai avantajoasa polita RCA pe Internet, cu livrare gratuita in 24 de orela domiciliul solicitantului 

Dragos Cabat, managing partener Bursa Asigurarilor

Cu cat mai multe recomandari, cu atat primesti mai  mult!

Procedura dureaza 2 minute si consta in introducerea datelor inscrise in talonul autoturismului in cadrul calculatorului disponibil pe siteul www.bursaasigurarilor.ro.

Solicitantul primeste o gama larga de oferte cu polite RCA de la diverse companii de asigurari si are posibilitatea de a comanda una din aceste polite, in functie de preferinte.

Preturile sunt calculate in timp real in functie de caracteristicile autoturismului si datele personale ale asiguratului, iar livrarea politei este gratuita.

Siteul BursaAsigurarilor.ro este detinut de Financial View Asig SRL - asistent in brokeraj inregistrat la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor sub numarul RAJ – 399025.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services a fost infiintata in 2009 de doi asociati cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar-bancar. Financial View este specializata in dezvoltarea de proiecte de internet in domeniul financiar care vin sa imbunatateasca si sa completeze serviciile existente in Romania.

In luna Februarie 2009 Financial View Media Services a lansat site-ul Efin.ro care intr-o perioada de 2 ani a devenit portalul numarul 1 de servicii financiare din Romania.
In luna Martie 2011 am lansat Credit Scoring - singurul sistem din Romania care permite oricarei persoane sa-si calculeze propriul scoring in cazul solicitarii de credite sau imprumuturi si totodata sa-i ofere o imagine similara cu evaluarile efectuate de institutiile financiare.

In luna Noiembrie 2011 am lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care poate oferi rapoarte CIP online. De asemenea, RisCo ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari privind situatia juridica la RECOM, datoriile restante la bugetul de stat si buletinele de insolventa pentru orice firma inregistrata in Romania.
In luna Februarie 2012 am lansat Rating si Limite Comerciale - singurele sisteme online de evaluare financiara a oricarei societati din Romania. Efectuarea analizei financiare si generarea rapoartelor pentru orice firma inregistrata in Romania dureaza mai putin de 1 minut.