Cafeneaua Bancara organizeaza AfterWork Party IV

BUCURESTI - 22 septembrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Cafeneaua Bancara reia seria petrecerilor dedicate angajatilor din institutiile financiare. AfterWork Party IV se va desfasura joi 22 septembrie incepand cu ora 19:30 in club Downtown.

cafeneauabancara.ro

cafeneauabancara.ro

Printre surprizele serii cu tematica hawaiiana se numara live body painting, exotic dancers, hawaii costumes, limbo dance contest, tropical cocktails. In plus, persoana care va castiga tombola organizata de Cafeneaua Bancara, va avea placerea de a picta unul din cele 5 fotomodele care participa la body painting!

Propunerea noastra este: “De ce sa te duci acasa, cand poti petrece o seara plina de distractie, cu show-uri si surprize organizate special pentru tine si pentru colegii tai?”. Fiecare petrecere este unica, asadar invitatii si membrii siteului de socializare Cafeneaua Bancara vor avea parte de diversitate de fiecare data cand vor participa la AfterWork Party.

Asadar, Cafeneaua Bancara ii invita pe toti cei care lucreaza in banci, IFN-uri, companii de asigurari sau fonduri de pensii sa petreaca o seara cu muzica buna, dans, concursuri si multe alte lucruri ce vor fi dezvaluite la fata locului!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/financial-view-media-services/cafeneaua-bancara-organizeaza-afterwork-party-iv