Cafeneaua Bancara organizeaza o noua petrecere pentru mediul financiar

BUCURESTI - 6 octombrie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Arta & Entertainment, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Cafeneaua Bancara organizeaza joi, 06 octombrie cea de-a cincea petrecere dedicata mediului financiar, in club Downtown, incepand cu ora 19:30.

Cafeneaua Bancara organizeaza o noua petrecere pentru mediul financiar

Petrecerea este dedicata muzicii anilor ’80, iar invitatii vor avea parte de un moment de karaoke, impreuna cu Brad Vee Johnson, fost membru al trupei Boney M. In plus, cei mai talentati dintre participanti vor fi premiati cu un cocktail din partea casei.

"De cate ori nu ti s-a intamplat sa planuiesti impreuna cu colegii o iesire in oras, care nu s-a concretizat niciodata? Petrecerile Cafeneaua Bancara rezolva aceasta problema: ne ofera si locul de intalnire, si data si motivele pentru o iesire cu colegii."

Asadar, Cafeneaua Bancara ii invita pe toti cei care lucreaza in banci, IFN-uri, companii de asigurari sau fonduri de pensii sa petreaca o seara cu muzica buna, dans, concursuri si alte surprize ce vor fi dezvaluite la fata locului!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.