eFin.ro a semnat cu eBAY pentru afisarea produselor financiare pe mobile.ro

BUCURESTI - 14 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari

Persoanele care doresc sa achizitioneze o masina de pe site-ul mobile.ro dispun acum de servicii financiare oferite de eFin.ro, direct in pagina de prezentare a automobilului pe care doresc sa il cumpere.

Parteneriat eFin.ro si Mobile.ro

Parteneriat eFin.ro si Mobile.ro

 Parteneriatul cu mobile.ro reprezinta pentru noi un mare pas inainte! Pe de o parte extindem serviciile financiare oferite de eFin.ro pentru vizitatorii unuia dintre cele mai populare site-uri din Romania. Pe de alta parte contractul semnat cu eBAY deschide noi perspective de dezvoltare! 

Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro

Astfel, la rubrica “Credit”, utilizatorii isi pot calcula rata lunara pentru un credit in functie de pretul automobilului, avansul pe care il au la dispozitie si perioada de rambursare. De asemenea, utilizatorii pot compara ofertele de credit ale bancilor pentru a putea alege varianta cea mai avantajoasa si pot aplica online pentru creditul pe care l-au ales.

eFin.ro ofera persoanelor interesate de contractarea unui credit, posibilitatea de a-si calcula bonitatea, dupa un sistem similar cu cel al institutiilor financiare: Credit Scoring.

Credit Scoringul eFin.ro este un sistem complex de evaluare a datelor si a istoricului de creditare ale aplicantului, iar rezultatul scoringului indica sansele acestuia de a contracta un imprumut.

“Parteneriatul cu mobile.ro reprezinta pentru noi un mare pas inainte! Pe de o parte extindem serviciile financiare oferite de eFin.ro pentru vizitatorii unuia dintre cele mai populare site-uri din Romania. Pe de alta parte contractul semnat cu eBAY deschide noi perspective de dezvoltare!” a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro.

Mobile.ro este detinut de concernul eBAY, cea mai mare companie din lume axata pe licitatii online. Cu aproape 100 de milioane de utilizatori activi in peste 30 de tari, pe eBAY se scot la licitatie in fiecare zi milioane de produse noi sau utilizate. eBAY detine si mobile.de, cel mai mare targ auto online din Germania, cu peste 1.4 milioane de autovehicule listate, 35.000 de dealeri afiliati si cu un trafic care depaseste 67 milioane de vizite pe luna.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar, care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite. Aceste proiecte vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat al celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si al utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri: www.crediteonline.ro, www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro