eFin.ro lanseaza serviciul gratuit Click4Call

BUCURESTI - 15 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

eFin.ro lanseaza Click4Call, noul serviciu gratuit care le ofera utilizatorilor posibilitatea sa afle mai multe informatii, prin directionarea telefonica spre un consultant financiar.

eFin.ro lanseaza serviciul gratuit Click4Call
 Creditele, cardurile, leasing-ul sunt toate produse cu grad mare de specializare, iar vizitatorii au de multe ori dificultati in intelegerea corecta a tuturor caracteristicilor. Dorim astfel sa oferim vizitatorilor un suport activ in selectia celor mai bune produse financiare! 

Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro

Prin intermediul serviciului gratuit Click4Call, utilizatorii eFin.ro au acum acces mai rapid la informatiile necesare pentru a lua o decizie in privinta unui produs financiar. In plus, consultantii financiari le pot oferi utilizatorilor solutii personalizate la problemele cu care se confrunta, detalii despre modul de functionare a calculatoarelor si aplicatiilor eFin.ro si ii pot consilia pentru alegerea produsului care corespunde nevoilor lor.

“Acest sistem imbunatateste semnificativ asistenta acordata utilizatorilor nostri si creste considerabil interactivitatea portalului eFin.ro. Creditele, cardurile, leasing-ul sunt toate produse cu grad mare de specializare, iar vizitatorii au de multe ori dificultati in intelegerea corecta a tuturor caracteristicilor. Dorim astfel sa oferim vizitatorilor un suport activ in selectia celor mai bune produse financiare!” a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro. 

Sistemul Click4Call este integrat in toate paginile eFin.ro care contin descrieri ale produselor financiare si este activ de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 20.00. Pentru a putea fi accesat, tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa dea click pe butonul verde, sa completeze cu numarul sau de telefon spatiul destinat si sa isi aleaga momentul in care doreste sa fie sunat. Un consultant financiar il va contacta pentru a-i oferi toate informatiile de care are nevoie. Apelul este gratuit, indiferent de durata convorbirii, iar eventualele informatii personale nu vor fi folosite in scopuri comerciale.

Pentru o accesare rapida a acestui sistem va rugam accesati urmatorul link: 

http://www.efin.ro/credite/credite_nevoi_personale/credit_pentru_nevoi_personale_fara_ipoteca_in_ron_de_la_citibank_romania-1672.html

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Taguri: click for call