eFin.ro ofera servicii financiare utilizatorilor 4tuning.ro

BUCURESTI - 17 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, IT&C

efin.ro, portalul financiar care ofera cea mai complexa aplicatie online de evaluare a eligibilitatii aplicantului, a incheiat un nou parteneriat cu 4tuning.ro, lider pe categoria Auto/Moto, conform site-urilor de monitorizare a traficului. Astfel, eFin.ro va oferi posibilitatea utilizatorilor 4tuning.ro sa aplice online pentru un credit auto.

eFin.ro ofera servicii financiare utilizatorilor 4tuning.ro
 Prin acest parteneriat realizam integrarea serviciilor financiare Efin.ro cu cel mai mare portal auto din Romania. 

Catalin Dumitrescu, Managing Partner Efin.ro.

Prin intermediul serviciilor www.efin.ro, utilizatorii site-ului cu specific auto pot aplica online pentru contractarea unui imprumut si au posibilitatea sa isi evalueze pe loc, sansele ca  imprumutul sa fie acordat de institutia financiara. In plus, utilizatorii beneficiaza de o oferta de credite personalizata, in functie de automobilul ales.

“Prin acest parteneriat realizam integrarea serviciilor financiare eFin.ro cu cel mai mare portal auto din Romania. Initiativa noastra vine in sprijinul tuturor utilizatorilor de internet, prin facilitarea accesului acestora la finantare si implicit, la obtinerea automobilului sau motorului dorit cat mai repede, chiar daca nu detin la momentul respectiv resursele financiare necesare. Pe de alta parte, prin aplicatia de Credit Scoring, este evaluata eligibilitatea aplicantului la credit, utilizatorii avand astfel posibilitatea de a vedea daca optiunea lor este in concordanta cu veniturile realizate.”a declarat dl Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro.

“Intotdeauna am spus ca pasiunea bate criza. Totusi, orice sprijin pentru membrii comunitatii noastre este binevenit. 4Tuning a fost intotdeauna alaturi de pasionatii de fenomenul auto in general si de tuning in special astfel incat un serviciu care sa te scuteasca de zeci de drumuri pe la banci pentru a afla daca si ce linie de credit ti se potriveste este o adaugire fireasca la gama de servicii pe care o oferim utilizatorilor nostri. Bazarul 4Tuning, s-a impus ca una din cele mai de succes platforme online de tranzactionare auto-moto si o optiune de aplicare directa la un credit pentru achizitionarea automobilului vizat prin parteneriatul cu efin.ro nu poate decat sa ii intareasca aceasta pozitie.” – a declarat dl Gratian Sonu, Managing Partner 4Tuning.ro

Portalul financiar eFin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare din Romania si are ca scop facilitarea accesului utilizatorilor la o oferta variata pentru toate categoriile de beneficiari: persoane fizice, IMM-uri, companii etc. In plus, eFin.ro furnizeaza analize si comentarii relevante privind evolutia pietei monetare si financiare.

4Tuning.ro este site-ul numarul 1 in Romania in ceea ce priveste atat piata auto Aftermarket, piese auto si consumabile, cat si motorsportul. Vanzarile de masini noi si second hand ocupa de asemenea o sectiune importanta in site, precum si informatiile despre competitiile de Drift, Viteza in Coasta si Rally. Toate reunite sub motto-ul “Tot ce misca despre masini”.

 

 

Despre Financial View Media Services

Financial View are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.