Efin.ro si Cafeneaua bancara lanseaza After-Work Party

BUCURESTI - 16 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Efin.ro si Cafeneaua bancara lanseaza in aceasta seara After-Work Party, o serie de petreceri dedicate exclusiv angajatilor din institutiile financiare!

Efin.ro si Cafeneaua bancara lanseaza After-Work Party

Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro

Prin After-Work Party dorim sa oferim tuturor celor ce lucreaza in banci,  institutii financiare nebancare, companii de leasing o ocazie unica de intalnire cu colegii lor intr-un mediu neconventional, destins, in care sunt lasate deoparte problemele de la serviciu.

“Prin natura activitatii noastre conlucram strans cu majoritatea bancilor si institutiilor financiare. Din acest motiv ne este destul de usor sa organizam astfel de evenimante si consideram ca aceasta este o initiativa care vine sa intareasca coeziunea industriei bancare. Credem ca fiecare dintre noi poate petrece cateva ore placute alaturi de colegi, dincolo de rigorile zilnice ale programului business. Le uram tuturor invitatilor la petrecerile Cafeneaua Bancara distractie placuta si momente cat mai frumoase!”, a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro

Cafeneaua bancara continua in acest fel traditia petrecerilor dedicate mediului financiar si care s-au bucurat intotdeauna de succes.

Si pentru a crea o atmosfera cat mai relaxata, Cafeneaua bancara vine cu cateva surprize pe langa multa muzica buna si consumatie din partea organizatorilor.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri: www.crediteonline.ro, www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/financial-view-media-services/efin-ro-si-cafeneaua-bancara-lanseaza-after-work-party