Latino Party pentru comunitatea Cafeneaua Bancara

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Banci / Asigurari

Cafeneaua Bancara organizeaza Latino Party, cea de-a sasea petrecere dedicata angajatilor din institutiile financiare, in aceasta seara - joi, 20 octombrie 2011 - in Downtown, incepand cu ora 19.30.

Latino Party pentru comunitatea Cafeneaua Bancara

Vei avea ocazia sa inveti si cativa pasi noi de dans de la profesionistii in domeniu, care iti vor prezenta principalele stiluri latino, dar si miscari cool pentru club. In plus, poti castiga 3 sedinte gratuite de salsa la scoala de dans Salsa Evolucion si 50% reducere la abonament.

Salsa Evolucion  este o scoala de dans infiintata in 2007 de Albert Nedelcu, un dansator profesionist cu 10 ani de experienta. Albert si partenera sa, Lorena Iancu, sunt singurii dansatori de salsa R&B si salsa acrobatic din Romania.

Asadar, daca faci parte din comunitatea Cafeneaua Bancara sau daca lucrezi in mediul financiar, vino impreuna cu colegii de serviciu in barul de pe strada Mendeleev nr 32-34, pentru o seara de distractie pe ritmuri latino!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/financial-view-media-services/latino-party-pentru-comunitatea-cafeneaua-bancara