Muzica live si rafinament la Cafeneaua Bancara Party

BUCURESTI - 10 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle

Cafeneaua Bancara organizeaza cea de-a saptea petrecere dedicata exclusiv membrilor comunitatii financiar-bancare. Acestia sunt asteptati joi 10 noiembrie, incepand cu ora 19.30, in Downtown Bar.

Classic Beat Orchestra

Classic Beat Orchestra

Surpriza serii va fi un concert unplugged sustinut de Classic Beat Orchestra, o trupa formata din 9 muzicieni care si-au propus sa reinventeze muzica clasica, aducand influente de etno-jazz si dub-step.

Astfel, dupa structura unei orchestre de jazz, fiecare instrumentist are parti in care devine solist, iar improvizatia si carisma muzicienilor transforma concertul intr-un spectacol memorabil, care ridica publicul in picioare.

Asadar, daca faci parte din comunitatea Cafeneaua Bancara sau daca lucrezi in mediul financiar, vino impreuna cu colegii in barul de pe strada Mendeleev nr. 32-43, sa petreci o seara plina de rafinament si muzica live pentru gusturi alese.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.