Profilul de risc - noua aplicatie eFin.ro care iti arata tipul tau de personalitate

BUCURESTI - 7 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

eFin.ro a lansat o noua aplicatie care ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si calcula singuri profilul de risc si de a descoperi deschiderea fiecaruia privind asumarea riscurilor.

Profilul de risc - noua aplicatie eFin.ro care iti arata tipul tau de personalitate
 Profilul de risc este o caracteristica personala a fiecaruia dintre noi. El este determinat de diversi factori cum ar fi cultura si gradul personal de cunoastere a sectorului financiar, experientele anterioare in relatia cu institutiile financiare si deciziile care implica sume de bani, precum si conjunctura de moment. 

Catalin Dumitrescu, Managing Partner eFin.ro

Aplicatia contine un test cu 12 intrebari la care utilizatorul poate raspunde usor si rapid, alegand una din cele patru variante disponibile. Dupa ce a raspuns la toate intrebarile, aplicatia calculeaza rezultatul si ii ofera utilizatorului o descriere detaliata a tipului de personalitate din punct de vedere financiar si implicit a profilului personal de risc.

Pentru determinarea profilului de risc, programul ia in considerare un mare numar de intrebari din care se afiseaza doar 12 in mod aleator. Intrebarile sunt grupate intr-o structura de tip matrice care face posibila identificarea caracteristicilor relevante privind asumarea riscurilor. 

"Profilul de risc este o caracteristica personala a fiecaruia dintre noi. El este determinat de diversi factori cum ar fi cultura si gradul personal de cunoastere a sectorului financiar, experientele anterioare in relatia cu institutiile financiare si deciziile care implica sume de bani, precum si conjunctura de moment. Profilul de risc se modifica de-a lungul timpuluivietii fiecarei persoane, iar in domeniul financiar, el este determinant in asumarea angajamentelor financiare!", a declarat Catalin Dumitrescu, managing Partner eFin.ro 

Acest nou instrument vine in sprijinul vizitatorilor care aplica pentru imprumuturi in sensul unei mai bune cunoasteri a profilului financiar personal si a gradului de risc asumat. De asemenea, el completeaza gama de instrumente financiare specifice industriei financiare oferite de eFin.ro tuturor utilizatorilor.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Taguri: profil de risc