RisCo introduce date financiare din 2011 cu privire la firmele din Romania

BUCURESTI - 4 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

RisCo reprezinta cel mai rapid sistem de verificare a firmelor pe Internet, ce pune la dispozitie sapte tipuri de rapoarte cu date despre situatia financiara si juridica a firmelor.

RisCo reprezinta cel mai rapid sistem de verificare a firmelor pe Internet

RisCo reprezinta cel mai rapid sistem de verificare a firmelor pe Internet

 “Atat Ratingul Financiar cat si Raportul Limite Plati la Termen contin datele bilantiere ale firmei verificate si reprezinta un instrument necesar atat distribuitorilor, furnizorilor sau producatorilor, cat si firmelor care doresc sa cunoasca situatia financiara a clientilor si a partenerilor de afaceri” 

Catalin Dumitrescu, managing partener al eFin.ro

De acum, rapoartele Rating Financiar si Limite Plati la Termen contin si datele bilantiere din primul semestru al anului 2011!

 

Astfel, cele doua rapoarte furnizeaza informatii referitoare la Cifra de Afaceri, Profitul Net si Numarul de angajati ai firmei verificate, valabile pentru anii 2008, 2009, 2010 si primul semestru al anului 2011.

 

De asemenea, in cadrul rapoartelor Rating Financiar si Limite Plati la Termen sunt disponibile si datele bilantiere ale firmelor din Romania, pana la data de 30 iunie 2011: Active Imobilizate, Active Circulante, Datorii pe termen scurt, Datorii pe termen mediu si lung, Capitaluri proprii si Contul de Profit si Pierdere.

 

Ratingul Financiar reprezinta o analiza detaliata a situatiei financiar-contabile a unei firme, care reflecta probabilitatea ca in urmatoarele 6 - 12 luni firma respectiva sa isi poata plati obligatiile fata de partenerii comerciali si institutiile de credit.

 

Raportul Limite Plati la Termen indica sumele maxime care pot fi acceptate pentru plata facturilor la termen sau platile cu bilete la ordin si cecuri.

Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresa www.efin.ro/risco de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a fi necesara crearea unui cont de client. Cu toate acestea, utilizatorii care isi deschid cont de client RisCo beneficiaza de 3 rapoarte gratuite!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services a fost infiintata in 2009 de doi asociati cu experienta de peste 12 ani in domeniul financiar-bancar. Financial View este specializata in dezvoltarea de proiecte de internet in domeniul financiar care vin sa imbunatateasca si sa completeze serviciile existente in Romania.

In luna Februarie 2009 Financial View Media Services a lansat site-ul Efin.ro care intr-o perioada de 2 ani a devenit portalul numarul 1 de servicii financiare din Romania.

In luna Martie 2011 am lansat Credit Scoring - singurul sistem din Romania care permite oricarei persoane sa-si calculeze propriul scoring in cazul solicitarii de credite sau imprumuturi si totodata sa-i ofere o imagine similara cu evaluarile efectuate de institutiile financiare.

In luna Noiembrie 2011 am lansat serviciul RisCo - singurul sistem din Romania care poate oferi rapoarte CIP online. De asemenea, Risco ofera posibilitatea ca in mai putin de 4 minute sa se efectueze interogari privind situatia juridica la RECOM, datoriile restante la bugetul de stat si buletinele de insolventa pentru orice firma inregistrata in Romania.

In luna Februarie 2012 am lansat Rating si Limite Comerciale - singurele sisteme online de evaluare financiara a oricarei societati din Romania. Efectuarea analizei financiare si generarea rapoartelor pentru orice firma inregistrata in Romania dureaza mai putin de 1 minut.

Citeste mai mult: Plateste-ti facturile intr-un minut prin www.plata-factura.ro