RisCo - Rating si Limite Plati la Termen in euro si dolar american!

BUCURESTI - 23 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Incepand cu 23 ianuarie, rapoartele Rating Financiar si Limite plati la Termen, furnizate de cel mai rapid sistem de verificare a firmelor online din Romania, sunt disponibile si in limba engleza. In plus, rezultatele si datele financiare care stau la baza calcularii ratingului financiar si a limitelor de plati la termen sunt exprimate acum in lei, euro si dolari.

Decizia a venit ca urmare a cresterii popularitatii sistemului RisCo in randul companiilor in cadrul carora activeaza in Departamentul Financiar persoane de alta nationalitate, furnizarea rapoartelor Rating Financiar si Limite la Plati in limba engleza facilitand astfel luarea unor decizii mult mai rapid.

RisCo - Rating si Limite Plati la Termen in euro si dolar american!

Inca de la lansarea sistemului RisCo, ne-am propus sa il transformam intr-un  instrument util distribuitorilor, furnizorilor sau producatorilor, in general firmelor care doresc sa cunoasca situatia financiara a clientilor si a partenerilor de afaceri, viitori sau actuali. Intr-un climat economic nu tocmai favorabil , disponibilitatea si acuratetea informatiilor pe baza carora se iau decizii privind vanzarea la termen, au un impact major asupra indicatorilor companiei.

Faptul ca rapoartele Rating Financiar si Limite Plati la Termen sunt disponibile in prezent in limba engleza si in valutele euro si dolar ajuta persoanelele straine care se ocupa de partea financiara a unei firme sa isi eficientizeze timpul si sa ia deciziile necesare mult mai rapid. Aceste date sunt necesare firmelor aflate in situatia de a vinde marfa sau servicii clientilor, urmand sa incaseze contravaloarea acestora la termene cuprinse in general intre 15 si 90 de zile. De aici rezulta riscul de neplata - nimeni nu doreste sa vanda spre exemplu, marfa de 5.000 de RON si sa nu mai incaseze banii de la client”, a declarat Catalin Dumitrescu, Managing Partner al portalului financiar www.risco.ro.

Ratingul Financiar reprezinta o analiza detaliata a situatiei financiar-contabile a unei firme, care reflecta probabilitatea ca in urmatoarele 6- 12 luni firma respectiva sa isi poata plati obligatiile fata de partenerii comerciali si institutiile de credit.

Raportul Limite Plati la Termen indica sumele maxime care pot fi acceptate pentru plata facturilor la termen sau platile cu bilete la ordin si cecuri.

RisCo este singurul serviciu din tara care poate furniza rapoarte unice in mediul online despre ratingul financiar al unei firme, limitele comerciale ale acesteia, raportul CIP instantaneu, rapoarte RECOM, datorii restante insolventa si procese in justitie. 

In 4 minute, RisCo genereaza rapoarte ruland ultimele informatii existente in bazele oficiale de date.

Rapoartele RisCo pot fi accesate la adresa www.risco.ro de catre orice persoana fizica sau juridica, fara a fi necesara crearea unui cont de client. Utilizatorii care isi deschid cont de client RisCo beneficiaza de 3 rapoarte gratuite!

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.

Taguri: risco