RisCo te invită la Conferinţa ‘Relansarea IMM-urilor: modalităţi şi acţiuni concrete’ 17 Septembrie 2014, Hotel Pullman, World Trade Center Bucureşti

BUCURESTI - 10 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Retail, Juridic

Live site

Relansarea IMM-urilor depinde în mare măsură de finanţare şi capacitatea de a face faţă noilor realităţi economice. Accesul la creditare este în continuare scăzut, situându-se cu mult sub media Uniunii Europene.

RisCo te invită la Conferinţa ‘Relansarea IMM-urilor: modalităţi şi acţiuni concrete’ 17 Septembrie 2014, Hotel Pullman, World Trade Center Bucureşti

În cadrul evenimentului ‘Relansarea IMM-urilor: modalităţi şi acţiuni concrete, alături de invitaţii noştri, încercăm să oferim cele mai bune sfaturi şi soluţii, dar şi cele mai recente informaţii pentru creşterea şi dezvoltarea în siguranţă a IMM-urilor româneşti.

Workshopul, organizat de RisCo împreună cu BNI Bucureşti, va avea loc miercuri 17 Septembrie 2014, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucureşti.

Evenimentul, susţinut de Alpha Bank, oferă soluţii punctuale, practice la provocarile legate de deciziile cele mai importante de afaceri luate de antreprenori şi manageri:

Cum şi de unde pot obţine finanţare pentru dezvoltarea şi creşterea afacerii?

Cum pot susţine investiţiile pe care le am de făcut?

Cum îmi protejez afacerea şi mă asigur că încasez banii la timp?

Cum iau decizii profitabile pe baza informaţiilor economice?

Iată doar câteva avantaje ale participării la workshop:

Acces la dialog cu importante oficialităţi ale mediului de afaceri românesc

Contact direct cu 150 de companii

Networking targetat şi incheiere de parteneriate

Invitaţii evenimentului sunt

Karim Kheirat, Associate Director KPMG România, Credit Risk Analytics and Credit PAD Manager

Claudiu Stănescu, Consilier Presedinte Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri

Bogdan Roşu, Managing Director IFN Next Capital SA şi Preşedinte al Asociaţiei Române de Factoring

Manuela Voicilă, Director Executiv BNI Bucureşti

Lucian Arghire, Asociat, Senior Trainer Brightway

Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo

Participanţii pot fructifica la maximum oportunităţile de business în cadrul unei sesiuni dedicate, în cadrul căreia Manuela Voicila, director executiv BNI Bucureşti, îi va ajuta să îi cunoască pe toţi ceilalţi participanţi la workshop.

Dorim prin acest tip de evenimente să transformăm noţiunea teoretică de „IMM – coloana vertebrală a economiei” într-o realitate din punct de vedere practic. Este rolul iniţiativei private să ofere soluţiile pentru a face din firmele mici adevăratul motor al economiei”, a spus Dragoş Cabat, Managing Partner RisCo.

Costul de participare la eveniment este de 150 RON +TVA. Pentru persoanele care se înscriu până pe 10 septembrie 2014, taxa de participare se reduce la 100 RON+TVA. Se acordă discount de 20% în cazul în care există mai mult de 2 participanţi din partea aceleiaşi companii.

Pentru inregistrări, vă rugăm să accesaţi http://www.risco.ro/conferinta-risco-relansarea-imm sau să ne contactaţi prin email la adresa andra.ciubuc@risco.ro sau telefonic la numarul 021.209.53.93.

Conferinţa se bucură de sprijinul Editurii C.H. Beck si al publicaţiei online AvocatNet.

Partenerii media ai evenimentului sunt Capital.ro, IMM România, Ziare.com, România Liberă, Bursa, Business24, pentru Constructii, Afaceri.ro şi Femei în Afaceri.

Despre:

RisCo este un produs online prin care companiile şi instituţiile financiare pot verifica rapid, eficient şi automatizat capacitatea de plată şi situaţia financiară a clienţilor lor, situaţia lor juridică şi de plăti. RisCo este cel mai performant sistem de verificare a companiilor şi permite efectuare de rapoarte individuale de firmă, monitorizarea portofoliilor, precum şi selectarea firmelor de interes după multiple criterii geografice, financiare şi de stare a societăţii.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri:www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.