Russian Party, ultima petrecere Cafeneaua Bancara din acest an

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Internet

Cafeneaua Bancara organizeaza joi, 24 noiembrie, in Downtown Bar, incepand cu ora 19.30, ultima petrecere din acest an dedicata exclusiv angajatilor din institutiile financiare.

Russian Party, ultima petrecere Cafeneaua Bancara din acest an

Daca tot suntem in pragul iernii, atunci sa incalzim atmosfera in stil rusesc: shoturi gratuite de vodka in flacari de la Stalinskaya, muzica ruseasca traditionala si moderna, dansatoare incendiare…sunt doar cateva dintre surprizele care te asteapta la Russian Party.

Si ca sa ai parte doar de surprize placute, rezerva gratuit o masa pe site-ul www.cafeneauabancara.ro.

Asadar, daca faci parte din comunitatea Cafeneaua Bancara sau daca lucrezi in mediul financiar-bancar, esti invitat impreuna cu colegii in barul de pe strada Mendeleev nr. 32-43, pentru o seara de neuitat la Russian Party.

Despre Financial View Media Services

Financial View Media Services are in dezvoltare mai multe proiecte de internet in domeniul financiar-bancar care vin sa imbunatateasca si sa completeze actualele servicii oferite si care, cel mai probabil, vor aduce multe lucruri noi in beneficiul atat a celor care lucreaza in aceasta industrie, cat si a utilizatorilor de servicii financiare.

Alaturi de www.efin.ro, Financial View administreaza urmatoarele site-uri: www.bursaasigurarilor.ro, www.cafeneauabancara.ro si www.bankingjobs.ro.