Serviciile oferite de un broker de bursa

BUCURESTI - 3 martie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate

Listarea la bursa nu e doar un proces pe care trebuie sa il parcurgi pentru a te dezvolta si nu e simplu nici in cazul investitiilor in companiile listate aici. O perpectiva financiara construita pe baza unui istoric plin de experienta iti este de un real folos. In momentele cheie in care trebuie sa iei aceste decizii, experienta si relatia cu brokerul de bursa isi poate spune cuvantul.

Serviciile oferite de un broker de bursa

Serviciile oferite de un broker de bursa

Ce rol are un broker de bursa

Daca e prima data cand ai de-a face cu bursa, alegerea unui brooker trebuie sa fie facuta in functie de anumite aspecte. In primul rand, experienta in domeniul tranzactiilor bursiere are o pondere mare si de aceea verificarea istoricului respectivului broker iti poate oferi o imagine de ansamblu asupra potentialului sau de lucru cu clientii.

Prime Transaction are o experienta de 23 de ani pe piata investitiilor, fiind un broker de bursa din Romania care isi ofera serviciile in domeniul tranzactiilor bursiere. Relatiile stabilite cu clientii se bazeaza pe incredere si pe o comunicare deschisa si relaxata. Disponibilitatea catre comunicare si accesul la expertiza unei echipe motivate este ceea ce pune bazele unei viitoare reusite.

 

Serviciile indispensabile unei companii

Domeniul bursier este unul vast si parcurgerea drumului alaturi de o institutie financiara care detine expertiza in domeniu poate face diferenta. Bursa de Valori Bucuresti este locul perfect pentru a incepe sa te dezvolti.

Un broker de bursa iti ofera nu doar consultanta, ci si decizii bazate pe experienta acumulata de-a lungul anilor. Administrarea portofoliilor de investitii poate fi gestionata direct de catre client sau de catre broker, in functie de pachetul de servicii pentru care s-a optat in colaborarea cu brokerul.

In momentul in care decizi sa pasesti in lumea investitiilor bursiere, ai trei optiuni de colaborare cu brokerul de bursa: independent, asistat de un consultant si prin delegarea unui broker care sa se ocupe de contul tau.

Primul mod de lucru, Independent, iti ofera putere deplina de actiune si de decizie asupra portofoliului tau, insa in aceasta faza e necesar sa detii experienta in domeniu si sa cunosti piata bursiera, astfel incat sa poti lua deciziile corecte. Ai acces tot timpul la cont si portofoliu, deci detii o flexibilitate decizionala ridicata.

Colaborarea cu un consultant al brokerului de bursa prin intermediul pachetului Vision este un atu. Acesta se adreseaza clientilor deja existenti in baza de date, care detin un contract. Cei care optează pentru acest pachet beneficiaza de un proces de informare amanuntit, oferit prin intermediul rapoartelor de consultanta si a explicatiilor in detaliu oferite la cerere.

In cadrul pachetului de servicii Flexible brokerul este cel care ia deciziile de investire in locul investitorului. Un astfel de pachet iti ofera flexibilitate in ceea ce tine de timpul liber si ai mereu acces la informatiile relevante despre contul tau si in privinta investitiilor facute. Clientul va primi periodic rapoarte care vor detalia activitatea de pe cont si strategia investitionala avuta in vedere.

 

In alegerea brokerului exista un set de criterii esentiale care trebuie avute in vedere. In primul rand, inainte de  a lua o decizie, raporteaza-te la experienta acestuia, la pachetul de servicii oferit si la calitatea serviciilor de  consultanta cu care intampina nevoile clientilor. Un broker de bursa profesionist iti va oferi toate informatiile necesare in timp util, te va ajuta sa creezi un portofoliu diversificat si adaptat preferintelor tale de dezvoltare, va tine cont de perspectiva ta si va gasi solutii viabile astfel incat deciziile sa produca castig, si nu pierdere, alegand instrumentele financiare care ti se potrivesc, in functie de profilul de risc pe care il ai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/finante/serviciile-oferite-de-un-broker-de-bursa