Super prețuri la mii de produse, de Black Friday. FineStore te provoacă la cumpărături!

BUCURESTI - 17 noiembrie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

Noiembrie este luna Black Friday la FineStore, unde regula spune că toată lumea are ocazia să se bucure de super prețuri la peste 2.000 de produse. Nu lăsa pe mâine ce poți cumpăra azi, pentru că stocurile sunt limitate!

Super prețuri la mii de produse, de Black Friday. FineStore te provoacă la cumpărături!

FineStore taie prețurile la mii de produse, reducerile ajungând și la 50%, iar calitatea la prețuri ultra avantajoase stârnește interesul multora. Whisky West Cork, prosecco Foss Marai, tequila Padre Azul, gin June by G'Vine, vodka Absolut, rom Flor de Cana sau vinuri premium – toate fac parte, alături de alte mii de produse, din oferta de Black Friday de la FineStore. Aceleași super prețuri la băuturi le găsești și online, și direct în magazinul din Băneasa (București, Bd. Aerogării, nr. 2-8, Sector 1).

Ești fanul unei anumite băuturi sau pur și simplu îți dorești să încerci gusturi și experiențe noi? Cauți inspirație pentru cadouri pentru cineva drag, pentru colegi, pentru angajați, pentru parteneri de afaceri? Ai ajuns în locul potrivit!

Vrei băuturi super elegante, care emană stil și excelență? Coniac Frapin este una dintre ele. Elegant, cu arome cu totul aparte, acest coniac este un deliciu multiplu premiat grație nobleței care îi definește gustul. Poate fi savurat atât ca aperitiv, cât și ca digestiv, cu gheață sau chiar în combinație cu apă tonică, pentru un twist interesant.

O sticlă de rom AH Riise poate fi nu doar o experiență gustativă, ci și o poveste interesantă. De proveniență neobișnuită - Danemarca - această băutură a devenit populară într-un mod atipic. În 1838, Albert Heinrich Riise s-a mutat în insula St. Thomas, fostă colonie daneză din Caraibe, unde a fost numit farmacist oficial, primind de asemenea dreptul de a produce bitter şi rom în scop medicinal. Rețeta acestuia avea ca rezultat două băuturi atât de gustoase, încât în scurt timp au început să fie produse în scop recreativ, mai mult decât curativ. Rețetele diferitelor sortimente de rom AH Riise sunt păstate și după sute de ani și sunt secretul împletirii perfecte dintre tradiție și inovație.

Dintre produsele ultra premium de pe FineStore se face remarcată și vodka Crystal Head. Ingenioasă, intrigantă, genială, această vodka deosebită cucerește nu doar prin gustul aparte, ci și prin ambalajul curios pentru unii, dar foarte inspirat.  Sticla în formă de craniu simbol al puterii, intuiției, cunoașterii și al vieții, a fost ideea actorului de origine canadiană Dan Aykroyd şi a partenerului său, John Alexander, inspirați de povestea celor 13 cranii de cristal unice, găsite de-a lungul timpului pe Pământ și despre care se crede că ar avea puteri magice. Obținută din soiuri de piersică deosebite, din porumb de calitate superioară și apă pură de izvor din Newfoundland, Canada, Crystal Head este ceea ce rezultă după şapte filtrări, dintre care trei se realizează prin straturi formate din cristale semipreţioase, cunoscute ca diamante Herkimer.

Calitatea vine la pachet cu surprize, la FineStore

Specialiștii celui mai mare magazine online de băuturi alcoolice îți oferă asistență în procesul de cumpărare atât online, prin call center, cât și în magazinul fizic și, ca un beneficiu în plus, cumperi una și poți primi încă cinci! Super oferta de Black Friday la FineStore este dublată de un concurs cu 100 de premii. "Verde la Black Friday" este eticheta care te înscrie automat în concursul pentru câștigarea unuia dintre cele 100 de pachete promoționale, formate, fiecare, din cinci produse de top comercializate de FineStore.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/finestore-distribution/super-preturi-la-mii-de-produse-de-black-friday-finestore-te-provoaca-la-cumparaturi1