La FineStore.ro, Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie cu oferte pentru toate gusturile si ocaziile

BUCURESTI - 25 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, HoReCa

Black Friday continua! Cel putin la FineStore.ro, cel mai mare mare magazin online de bauturi alcoolice! Iar oferta este una generoasa: pana la sfarsitul lunii noiembrie, peste 3.000 de produse au preturi speciale, care sunt afisate vizibil pe site, astfel incat clientii sa stie exact care este reducerea de care beneficiaza atunci cand fac cumparaturi de pe FineStore.ro.

La FineStore.ro, Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie cu oferte pentru toate gusturile si ocaziile

La FineStore.ro, Black Friday continua pana la sfarsitul lunii noiembrie cu oferte pentru toate gusturile si ocaziile

De la whisky la coniac, vodka, gin, sampanie, vin spumant, tequila, lichior, brandy si pana bauturi traditionale, oferta FineStore.ro satisface pana si cele mai pretentioase gusturi. 

Printre brand-urile care se regasesc in oferta celui mare mare magazin online de bauturi alcoolice se numara: Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

FineStore.ro, pentru tine si cei dragi tie

Pe langa bauturi alcoolice de tot felul, din oferta FineStore.ro nu lipsesc nici pachetele speciale, care au incluse pahare sau ustensile pentru cocteil. Astfel, produsele achizitionate de pe FineStore.ro pot fi folosite atat pentru consumul propriu sau pot fi oferite in dar celor apropiati, prietenilor, colegilor sau colaboratorilor, mai ales ca se apropie Sfantul Andrei. 

Pentru a le facilita clientilor alegerile, pe site-ul FineStore. fiecare produs este insotit de o descriere amanuntita referitoare la istoria sortimentului, notele degustarii, premii, caracteristici si opinii.

Un alt beneficiu oferite de FineStore.ro consta in livrarea gratuita a comenzilor care depasesc 199 de lei.

Toate produsele achizitionate vin in ambalajul original, insotite de factura fiscala si certificat de conformitate.

Produsele pot fi ridicate si personal din magazinul din Bulevardul Aerogarii, Nr. 2-8, Sector 1, Bucuresti sau din depozitul FineStore din Soseaua de Centura Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov.

Vizitele in magazinul fizic fac ca experienta achizitionarii licorilor preferate sa fie una cu totul deosebita, datorita interactiunii cu specialistii FineStore, recunoscuti pentru pasiune si devotament.

O astfel de vizita este cu atat mai apreciata de reprezentantii din domeniul HoReCa dar si de organizatorii de evenimente, care trebuie sa satisfaca pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Bineinteles, facand cele mai bune alegeri atat in ceea ce priveste pretul, cat si calitatea. Toate produsele comercializate de catre FineStore sunt 100% originale si sunt achizitionate de la importatorii oficiali din Romania, fie sunt achizitionate de la marile case de distributie din Olanda, Germania, Franta, Austria sau Italia.